Összeír nekem valaki egy programcsomagot?
Új gépet vettem és kéne egy ún. "programcsomag".
Nem tudom melyik progit mivel lehet együtt használni, hogy ne üssék egymást...
Vírusírtó/kereső, Tűzfal stb...
Jah és hogy melyik Windows-t használjam?!
7et és Vistát nem akarok, emrt sok rosszat(Habár jót is)hallottam róla.
Én a NOD32 4.2 -est használom -tudom hogy vannak jobbak is de én ezt tudom többé-kevésbé legálisan használni. Tűzfalnak pedig a Windows 7 saját tűzfalát használom.
A felhasználói programok meg nem nagyon szoktak összeakadni.
"Jah és hogy melyik Windows-t használjam?!
7et és Vistát nem akarok, emrt sok rosszat (Habár jót is) hallottam róla."
Ha ezt a sok agyatlan barom véleményére alapozod, akik a fórumokon verik magukat, mert azt hiszik értenek a számítástechnikához, akkor rosszul teszed.
Windows7
Eset Smart Security 4
Total Commander PowerPack
7-zip
VLC Media player
Winamp vagy Foobar2000
Yahoo Messendger
Firefox
opcionálisan:
Daemon Tools Lite
Nero Burning ROM
Photoshop
Dreamweaver
Flash
Notepad2 vagy Notepad++
Most ennyi juttot az eszembe.... :P Talán még valami tűzfal... Bár az ESETben is van, de nem tudom mennyire jó... :))
Első!"Ha ezt a sok agyatlan barom véleményére alapozod, akik a fórumokon verik magukat, mert azt hiszik értenek a számítástechnikához, akkor rosszul teszed."
Igen az övékre:D
Amúgy fogalmam sincs, hogy milyen a 7esxD
Vistát meg azért nem akarok mert láttam milyen gépigények vannak a játékoknál...szinte duplája...
Második!
Köszi:))
Meglátom milyen lesz:))
Windows 7 tűzfala + Windows Defender (néha lefuttatni!) + AVG/NOD32 újságos kóddal/Avira Free/Microsoft Security Essentials + Malwarebytes' Anti-Malware free (néha frissíteni (!) és lefuttatni, hidd el, nem árt)
+
Firefox + Chrome + VLC médialejátszó + GIMP 2 + Windows Live Messenger (of course :) ) + Skype + uTorrent
stb. (:
Igazából csak ezek a létfontosságú progik érdekeltek, mert a többi az ember/személy függő.
Kipróbálom az előbbit aztán, ha nem jó, váltok!:)
Köszi mindenkinek!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!