Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha a fáljlmappát megosztom a...

Ha a fáljlmappát megosztom a barátommal, azért ban jár?

Figyelt kérdés

Letöltöttem a játékot és vissza is seedeltem a szabálynak megfelelően, viszont a barátommal akarunk együtt játszani mivel neki nincs ncore-ja. A szabály azt irja torrent fájl megosztása tilos dc és egyéb helyeken.

Lehet baj belőle ha magát a fájlmappát osztom meg? Bocsi ha buta kérdés

ma 01:09
 1/9 A kérdező kommentje:
És nyomon tudják követni ha mondjuk valaki elküldi a fájlokat egy platformra mint a DC vagy Facebook? Vagy ez ilyen formában nem szabályt szeg hiszen nem a torrentet ossza meg hanem a fájlmappát. Nem egészen tiszta a dolog
ma 01:12
 2/9 anonim ***** válasza:

Igen baj lehet belőle.

A .torrent fileba bele van kódolva a userneved.

De megkerülhető szabályosan. Ugyanarra a filera/könyvtárra te magad generálj egy .torrent filet és azt küldd el neki. Így csak tőled fogja letölteni. [link] trackernek ezt írd be: udp://tracker.opentrackr.org:1337/announce

ma 02:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A torrent fájl megosztásának tilalma a publikálást jelenti, amikor nyilvánosságra hoznak és tömegek érhetik el. A passkey alapján látni fogják melyik felhasználóé a megosztott .torrent fájl, így kapnak el.

"Ha a fáljlmappát megosztom a barátommal, azért ban jár"

Nem járhat érte semmi, mert nem látják. Azt látja a tracker ami a .torrent fájllal történik, például hogy olyan IP-ről is csatlakoznak rá amit tilt a szabályzat. Bőven leírják példákkal a Wiki/dupla account oldalon.

Ezért ha a már letöltött fájlokat juttatod el másnak, arról senki nem fog tudni.

A #2 azt írja le, hogy baj lehet abból amit kérdezel (letöltött fájlok megosztása), kivéve ha azt csinálod amit kérdezel (letöltött fájlok megosztása) - majd leír egy megosztási módszert amivel nem az eredeti torrentfájlt osztod meg, így szintén nem láthatja a forrás tracker a tevékenységet.

ma 08:09
 4/9 anonim ***** válasza:
A letöltött fájlokkal (ami maga a film, játék, könyv, bármi) azt csinálsz, amit akarsz. Átnevezed, másolod pendrive-ra, feltöltöd Drive-ra, elküldöd Messenger-en, stb.
ma 12:39
 5/9 A kérdező kommentje:
A barátaimmal van egy közös szerverünk privát a discordon, oda akartam volna feltölteni a fájlmappát hogy tudjunk közösen játszani a hétvégen. De nem szeretnék semmi szabályt szegni. A torrent fájt már nincs meg és vissza is seedeltem a játékot, így csak maga a letöltött mappa van meg amit elküldenék nekik ha ez nem szeg semmilyen szabályt természetesen.
ma 12:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor ha cracked game-t feltöltöm a szerverre, akkor abból semmi gondom nem lesz?
ma 12:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Torrent szempontból nem lesz. Ha a Discord szabályai tiltják a szerzői jogsértő tartalom megosztását, akkor a fiókodat vagy szervert is bannolhatják.
ma 12:44
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Még egyszerűbbet mondok: VEGYÉTEK MEG a játékot és akkor nincs ilyen bohóckodás!
ma 12:51
 9/9 A kérdező kommentje:

#7 rengeteg ember oszt meg pirated dolgokat és semmi gond nem volt. Valaki szintén reportolta a szervert de a discord nem tud addig mit csinálni ha nem te vagy a kreátorja vagy valami llyesmi. [link]

Ott van nagyobb szerverek mint a Lofix vagy a Vaszer's Edits Community ahol szintén cracked programokat osztanak és még pénzt is kapnak olyanért amik nem az övék. Én is reportoltam párat már ezelőtt de mai napig aktív a szerverek :/

ma 13:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!