Win7 újratelepítés, de nem magyar? Win10?
Adott a szitu, rátelepítettem magyar win7-re egy másikat, aminek a Display nyelve sajnos angol. A nyelvváltoztatás sem oldotta meg a problémát. Amikor vissza akartam állítani a win-t, akkor lemezről nem akarta beolvasni a Windowst, így rá kellett telepítenem.
A kérdésem az, ha erre lehúzok egy Win10-et, akkor van esély rá hogy magyar lesz? Kulcsom van hozzá, azzal nincsen baj.
Egyébként egy régebbi Toshiba laptopról vám szó, viszont maga az alaplap is baromi régi lehet, i5-4gen.
Előre is köszönöm a segitseget.
Szerintetek erre van esélyem akkor lehúzni egy magyar Win10-et?
Sajnos benne van a pakliban hogy lesz egy harmadik mappa, de nyilván a régi törölve lenne és a telepítés végéig programokat sem tennék rá.
Gondolkodtam azon hogy a pendriveról még ráhúzok egy Microsoft programot ami ellenőrzi a drivereket a telepítés után.
Remélem ezt fogja engedni a gép.
13. Akkor jól értem hogy a hivatalos oldalról leszedem és problem solved?
12. Igen, ezt megértem.
Én igyekszem nem szőke lenni ehhez sem, bár a fizikai minimális javítás sem áll távol tőlem.
Sajnos nem vagyok szakmabeli. :)
Innen töltsd le a Win.10-et és tisztán telepísd a Microsofttól. A 4.gen i5-ös procid teljesen jó hozzá.
Amit telepítettem, sajnos valami tört win7 lehet mert egy kereső nincs benne és nem talál gyári visszaállítást sem.
Próbáltam rá 64-es Win10-et rakni, azt írta nem felel meg a bit. Akkor ha jól értem, a 32-est fogja engedni? 🥲😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!