Melyik online vagy mobilos képszerkesztővel tudnám a táblán a betűket átszerkeszteni? Néhány vonalat eltávolítani, néhányat pedig ugyanúgy átmásolni pár cm-rel arrébb.
Figyelt kérdés
Valami klónozásra gondoltam, anélkül, hogy a háttér sérülne, és az új átmásolt vonalak, karakterek is ugyanolyanok legyenek
Köszönöm
2023. febr. 7. 20:30
1/1 anonim válasza:
Mobilos szerintem nem nagyon lesz, mert amiket írsz elég precíz munkát igényelnek így első olvasásra, arra meg egy viszonylag kicsi, érintőképernyő szerintem alkalmatlan... de minimum baromi macerás.
Ha laptop/PC is szóba jöhet, akkor mi GIMPen tanultunk annó suliban képszerkesztést, mert ingyenes program, és bár nem emlékszem, de valószínűleg nem is túl bonyolult, ha nekünk is ezt tanították.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!