Meg lehet valahogy oldani Android 9-en, hogy pl. a Gmail értesítések ugyanúgy megjelenjenek, mint a többi, de ne adjanak ki semmilyen hangot?
Azt szeretném valahogy elérni, hogy a Gmail értesítések felhangosított csengetési hangerő esetén se adjanak ki hangot, de jelenjenek meg ugyanúgy az értesítési felületen, mint a többi alkalmazás értesítései.
Azért lenne erre szükségem, mert idegesít a sok Gmail értesítési-hang, de nem szeretném teljesen kikapcsolni az értesítéseket, mert jöhet fontos email is. Csak az értesítési-hangjukat szeretném megszüntetni.
A Gmail alkalmazás beállításaiban és a telefon beállításaiban is kerestem ezt a lehetőséget, de nem találtam. Ott csak azt lehet szabályozni, hogy kapjak-e értesítést vagy ne.
Lehet, hogy a későbbi verziókban már van ilyen lehetőség, de a 9-esben még nincs.
Úgy gondolom, az az egyetlen esélyem, ha találok egy értesítés-kezelő alkalmazást, amivel ezt meg lehet oldani, de eddig egyet se találtam, amiben volt ilyen funkció.
Nálam a Gmail értesítési beállításainál csak azt lehet beállítani, hogy melyik fiók emailjeiről küldjön értesítést és melyikről ne.
Ezen kívül csak ki/be lehet kapcsolni az összes fiók értesítését, és beállítani, hogy megjelenjen-e az értesítési pötty.
Ott néztem, ahol te mondtad, és korábban is ott próbálkoztam, mielőtt kiírtam ezt a kérdést.
A rendszerben nincs ilyen beállítás, úgyhogy már csak az értesítés-kezelő app az egyetlen reményem, de eddig egy jót se találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!