Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az MP4-eknek lejárt a szavatos...

Az MP4-eknek lejárt a szavatossága?

Figyelt kérdés

Ősrégi MP4-ek, amiket rengetegszer meghallgattam, egyszerre csak nem nyílnak meg. A BSplayer codecet kér hozzájuk, a VLC meg csak tompán áll és nem indítja el. De sok másik meg igen. Egyszerre nyúvadt meg több nagy fájl. Nem értem.

Az MP3-ak meg elindulnak.

Köszi!

2022. szept. 5. 19:22
1 2 3
 21/24 DK-s ***** válasza:

#20-nak:

"Kisfiam".

Én valszeg már akkor assembly programozást tanultam, amikor te még tervben sem voltál!

Az első gépem egy C64-es volt. Aztán egy Enterprise 128, majd egy 286-os, a jó öreg DOS-al. Ezeknek a gépeknek CSAK a kezeléséhez több programozási ismeret kell, mint amennyit szerintem te összesen tudsz.

De én nem értem a rendszer működését. XDXDXD

2022. szept. 9. 18:19
 22/24 DK-s ***** válasza:

Megnézném, hogy hogyan állítanád be mondjuk egy DOS 5.0-ás rendszer konfigurációs fájlját.

Szerintem a megnyitásig sem jutnál el.

2022. szept. 9. 18:22
 23/24 anonim ***** válasza:

Amíg nem érted mi a különbség a veszteségmentes és veszteséges kép/hang tömörítés közt addig nincs miről beszélni.

Függetlenül attól hogy tudsz-e assemblyben programozni dos alatt vagy sem. Ez már csak sima személyeskedés tőled.

2022. szept. 9. 20:17
 24/24 DK-s ***** válasza:
55%

#23-nak:

Ez a megnyilvánulás pedig előítélet a részedről.

Nem személyeskedtem, hanem megpróbáltam kissé lekezelően (hozzád hasonlóan!) érzékeltetni veled, hogy mit is tud az, akit épp próbálsz "leiskolázni".

A technikai leírásba nem fogok belemenni mert túl terjedelmes lenne, legyen elég annyi, hogy nem romlik tovább a minőség.

Nem értem hogy mi a KÜLÖNBSÉG?

Még azt is értem, hogy mi maga az alapelv, és a végrehajtási mód.

2022. szept. 9. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!