Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lejárt margarínt ettem (1honap...

Lejárt margarínt ettem (1honapja lejárt a szavatossági idelye) (egy szendvicset ettem) lesz valami bajom tőle?

Figyelt kérdés

2022. júl. 28. 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az nem romlik meg, maximum megavasodik (azt éreznéd rajta), vagy a rákerült morzsák miatt bepenészedik, de ezt meg látnád. Megromlani nem fog
2022. júl. 28. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Margarin meg egy ev múlva is jó...😂
2022. júl. 28. 18:25
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat😅

Már kezdtem be parálni😂

2022. júl. 28. 18:39
 4/7 anonim ***** válasza:
97%

Jajj, nem érdemes parázni!

A dátum nem azt jelenti, hogy aznapra megromlik a cucc. Csupán annyi, hogy a gyártó addig vállal felelősséget azért, hogy a gyártáskori minőségét megőrzi a cucc. De épp a szomszéd kérdés alatt írtam, hogy egy tejföl még 2 hónap múlva is tök jó.

2022. júl. 28. 18:40
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
Margarint kenyérre??? Azt a sűrű, szintetikus növényi zsírt? Miért nem vajat kensz a kenyérre, azzal sokkal többet teszel az egészséged érdekében. Persze vékonyan, mert az is 80% zsír. De ezek a növényi finomított trutymók... Hát nem tudom. Életemben nem ettem még margarint.
2022. aug. 3. 10:14
 6/7 A kérdező kommentje:

En nem szeretem a vajat ;)

Es 48kg vagyok evek ota... Valamiert nem hizok barmit is eszek.. szoval :))

2022. aug. 4. 07:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt nem tudtam. Ha nem szereted a vaj ízét, akkor marad a margarin. Egyébként 48 kg-osan sem jó zsírt enni, az érelmeszesedés nem feltétlen függ a súlytól. Anyósom nádszál, de már 2 sztrókja volt, mert nagyon zsírosan étkezik, nem tud leállni róla, és ramaty állapotban vannak az erei. Azért mondtam, hogy a vajat is vékonyan, és is úgy kenem, és ritkán (kb. havonta kétszer). Jó egészséget!
2022. aug. 5. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!