Meddig áll el a bejgli?
Azt pontosan tudjuk, hogy még jó, mivel mondta a kérdező!
Gyengébbek kedvéért a kérdés arról szól, hogy a bontatlan egész rúd, innentől számítva, még meddig tárolható minőség romlás (vagy megromlás) nélkül.
Erre biztos adat nincs, de ha a tesztelten semmiféle kezdeti változást nem tapasztaltál, ismerve a süti tulajdonságait, tippre azt mondanám, hogy 2 hétig még garantáltan semmi baja nem lesz, de egyébként ha tovább bírná, se lepődnék meg rajta.
Minden esetre nem foglal túl nagy helyet, úgyhogy ha még hetekig akarod tárolni, akkor dobd be a hűtőbe!
Én betettem a fagyoba. Mindig 4 darabot sütök, ami természetesen nem fogy el. A fagyobol élővéve nagyon jó kis csemege este vacsira egy pohár tejjel :)
Vagy reggelire is akár
Köszönöm a válaszokat! Igazából tényleg jobb íze volt, mint frissen, pedig már úgy is nagyon finom (nem dicsekvés, nagyon jó receptet találtam). :)
4-es válasz szemet szúrt. Csak nem arra karsz utalni, hogy amit sütöttem, az rossz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!