Ha kedden megveszem a lidlbe a bejglit akkor az eheto lesz az ünnepek alatt ? vagy korai?
Figyelt kérdés
keddig merem húzni mert félek ,hogy nem fog maradni és elviszik
arra bejglire gondolok amelyiket ők sütik
2020. dec. 20. 13:44
1/17 anonim válasza:
Szerintem az csak frissen jó. De lehet(ett) kapni "deluxe" bejglit is, az sokáig eláll.
2/17 anonim válasza:
Hát a bolti beigliben tuti annyi műanyag van, hogy még húsvétkor is jó lesz... :-D
3/17 anonim válasza:
Tudod, mi az, hogy ők sütik...?? Jön kamionnal lengyelországból mélyhűtve, és a boltban berakják a sütőbe. ezzel az erővel vegyél inkább mélyhűtöttet, és süsd ki otthon. Akkor garantáltan friss lesz.
4/17 A kérdező kommentje:
jó de most ha tegyük fel megveszem csutortok reggel és felvágom akkor is ott all még 26 -27.en is és ugyanolyan jó az íze
2020. dec. 20. 14:06
5/17 A kérdező kommentje:
gondoltam hogy nem ők sütik a szó legszorosabb értelmében de valahogy el kellett magyaráznom hogy melyikre gondolok
2020. dec. 20. 14:06
6/17 anonim válasza:
Szerintem nem oszt nem szoroz mikor veszed mert a bolti bejgli mindenképp ehetetlen.
7/17 anonim válasza:
süssél magad, vagy vegyél valami jobb cukrászdában, ahol minőségi alapanyagokból készül. Az tuti nem fog kiszáradni 2-3 nap alatt.
8/17 anonim válasza:
Esetleg fagyaszd le mikor megveszed, aztán hagyd kiolvadni szobahőmérsékleten..
9/17 anonim válasza:
Persze, hogy jó lesz, ez a típusú tészta pont arra van kitalálva, hogy sokáig jó. Meg maga a süti is arra van kitalálva, tipikus többnapos ünnepre való. Semmi baja nem lesz. A csomagolásra figyelj, csak annyit vágj fel, amit meg is esztek, a többit csomagold vissza.
10/17 anonim válasza:
Nézd meg rajta a kis cetlin, a szavatossági időt!!
Mindegy, hogy mikor veszed, a lényeg, mikor készült a pékségben, a szavatossági idő attól függ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!