Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az MP4-eknek lejárt a szavatos...

Az MP4-eknek lejárt a szavatossága?

Figyelt kérdés

Ősrégi MP4-ek, amiket rengetegszer meghallgattam, egyszerre csak nem nyílnak meg. A BSplayer codecet kér hozzájuk, a VLC meg csak tompán áll és nem indítja el. De sok másik meg igen. Egyszerre nyúvadt meg több nagy fájl. Nem értem.

Az MP3-ak meg elindulnak.

Köszi!

2022. szept. 5. 19:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
21%
Ezek szerint az MP4-ek szavatossága is lejár akárcsak a babkonzervé... ☺️
2022. szept. 5. 20:23
 2/24 DK-s ***** válasza:
0%
Konvertáld AVI-ba. Azt minden viszi.
2022. szept. 5. 20:40
 3/24 anonim ***** válasza:
60%
#2: Az AVI (ahogyan az MP4 is) csak egy konténer. A kérdés, hogy milyen codec van benne.
2022. szept. 6. 10:26
 4/24 A kérdező kommentje:
Ezek szerint más nem tapasztalt ilyen hibát. Lehet, hogy valami vírus garázdálkodik?!
2022. szept. 6. 11:02
 5/24 DK-s ***** válasza:

#3-nak:

Most tényleg adjam meg az összes specifikációt, a klasszikus AVI-hoz?

Video codec: XviD MPEG4 codec, DivX compatible, bitrate: 1200

Audio codec: Mpeg Layer3, bitrate: 128 kbps, frequency:44100

Ezt bármelyik lejátszó el fogja indítani, akár visszafelé is mehetsz Windows95-ig. Már azon is ebben a formátumban néztem a filmeket.

2022. szept. 6. 19:12
 6/24 anonim ***** válasza:
És ha az mp4-ben mondjuk h.265 codec van, akkor kapásból lebutítja egy ezeréves, gyengébb minőségű codecre és még csomó idő is, míg átkonvertálja.
2022. szept. 6. 20:08
 7/24 DK-s ***** válasza:

#6-nak:

A válaszaimból már rájöhettél volna, hogy elég rutinos vagyok konvertálási kérdésekben. Megmondanád nekem, épp melyik, f'stalicska konverterről beszélsz?

Mert amelyik ezeréves, gyengébb minőségűre alakítja, az egy rakás xar, de ilyent már nem igazán találsz.

Javaslom a VSDC-t.

Ingyenes,és minden paramétert tetszőlegesen állíthatsz

[link]

2022. szept. 7. 19:32
 8/24 anonim ***** válasza:

7/

"VSDC ... minden paramétert tetszőlegesen állíthatsz"

Ahogy néztem még azt sem tudja hogy a hangot ne piszkálja és az eredeti ac3 streamet csak másolja be az új fileba (konvertálgatás nélkül).

Tudom hogy ciki, de még a 20éves VirtualDubMod + eredeti XviD codec páros is többet tud.

[link]

2022. szept. 7. 20:47
 9/24 anonim ***** válasza:

Ja, mert szerinted az XviD nem rosszabb, mint a h.265?

Oké...

2022. szept. 7. 21:13
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

9/

Ha azt nézem az xvidet minden lejátsza, a h.265-t még fele annyi asztali/hordozható dedikált lejátszó sem ismeri...

2022. szept. 7. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!