Miért nem tudom Pendrive-ról telepíteni a laptopomat?
Szeretném Pandrive-ról teljesen újra telepíteni a laptopomat, de sehogyan sem tudom. Megcsináltam a rufussal a pendrivra a telepítő fájlokat ahogyan azt kell és más gépeken megjegyzem működik is tökéletesen, hiába jelölöm be a biosba is hogy a pendrivról bootoljon, igaz valamiért a biosban javarészt semmit nem tudok állítani, már a rufussal is minden variációt kipróbáltam Pl.: MBR helyett választottam a másik lehetőséget a partíció sémának még sem. Azért telepíteném újra tiszta telepítéssel. mert állandóan feljön egy üzenet és már hiába állítottam vissza teljesen gyárira a laptopomat még is ugyan ez a 2 üzenet fogad, még az értesítéseket is kikapcsoltam és hiába:
Nem támogatott 16 bites alkalmazás
A(z) "\??\C:\Users\sipos\AppData\Local\Temp\ZoomX.exe" program vagy funkció a Windows 64 bites verzióval fennálló inkompatibilitása
miatt nem inditható el vagy nem futtatható. Lépjen kapcsolatba a szoftver forgalmazójával, és ellenőrizze, hogy létezik e a 64 bites
Windows-verziókkal kompatibilis verzió.
Úgyan ez az üzenet a "ZoomE.exe"
Már arra is gondoltam, hogy esetleg mi lenne ha a laptophoz adott ADATTÖRLŐ BEVÁLTÓ KÓDOT felhasználva az mmhh oldalon töröltetném?
Pár infó a laptopról:
Laptopom típusa: Acer Aspire A315-58G
OP. Rendszer: Windows 11 Home
Processzor: DualCore Intel Core i3-1115G4, 3700 MHz (37 x 100)
Ram: 8 GB (DDR4 SDRAM)
Videó kártya: Intel(R) UHD Graphics 1 GB
NVIDIA GeForce MX350 2 GB
Merevlemez: NVMe Kingston OM8PDP3256B-AA1 250 GB SATA
Ha alá támasztod, az 1.-es állításod, ami téves, és most nem kötekedni akarok, akkor hiszek neked. De mivel, van UEFI vírus is, és olyan vírus is, ami átírja az MBR-t, és a formázás nem fogja az MBR-t helyreállítani. Vagyis, beleírhatja magát oda. Az újrapartícionálás eltávolíthatja pedig, de reméljük nem ilyen van.
2-es állításod. Nos hát, szimplán azért, mert Windows 7-em van, és mint segítő, nincs MS fiókom.
Miért Rufussal csinálod, amikor az MS-nek van erre specializált programja?
Illetve ugye NEM a vírusos gépen készíted a telepítőt?
Kérdező: ha újra akarod telepíteni akkor nem kell semmiféle adattörlő kód vagy távsegítség!
Sajnos elmesélted már a fél rokonságod ügyes-bajos dolgait, csak a telepítési hibáról nem írtál semmit. (Csak ezt: "nem megyen")
Ne használj harmadik fél programját (rufus), csak a microsoftosat (mct) ahogy már a #3 ban le lett írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!