Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudom Pendrive-ról...

Papatorpike kérdése:

Miért nem tudom Pendrive-ról telepíteni a laptopomat?

Figyelt kérdés

Szeretném Pandrive-ról teljesen újra telepíteni a laptopomat, de sehogyan sem tudom. Megcsináltam a rufussal a pendrivra a telepítő fájlokat ahogyan azt kell és más gépeken megjegyzem működik is tökéletesen, hiába jelölöm be a biosba is hogy a pendrivról bootoljon, igaz valamiért a biosban javarészt semmit nem tudok állítani, már a rufussal is minden variációt kipróbáltam Pl.: MBR helyett választottam a másik lehetőséget a partíció sémának még sem. Azért telepíteném újra tiszta telepítéssel. mert állandóan feljön egy üzenet és már hiába állítottam vissza teljesen gyárira a laptopomat még is ugyan ez a 2 üzenet fogad, még az értesítéseket is kikapcsoltam és hiába:

Nem támogatott 16 bites alkalmazás

A(z) "\??\C:\Users\sipos\AppData\Local\Temp\ZoomX.exe" program vagy funkció a Windows 64 bites verzióval fennálló inkompatibilitása

miatt nem inditható el vagy nem futtatható. Lépjen kapcsolatba a szoftver forgalmazójával, és ellenőrizze, hogy létezik e a 64 bites

Windows-verziókkal kompatibilis verzió.

Úgyan ez az üzenet a "ZoomE.exe"

Már arra is gondoltam, hogy esetleg mi lenne ha a laptophoz adott ADATTÖRLŐ BEVÁLTÓ KÓDOT felhasználva az mmhh oldalon töröltetném?

Pár infó a laptopról:

Laptopom típusa: Acer Aspire A315-58G

OP. Rendszer: Windows 11 Home

Processzor: DualCore Intel Core i3-1115G4, 3700 MHz (37 x 100)

Ram: 8 GB (DDR4 SDRAM)

Videó kártya: Intel(R) UHD Graphics 1 GB

NVIDIA GeForce MX350 2 GB

Merevlemez: NVMe Kingston OM8PDP3256B-AA1 250 GB SATA

2022. jún. 8. 15:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ha alá támasztod, az 1.-es állításod, ami téves, és most nem kötekedni akarok, akkor hiszek neked. De mivel, van UEFI vírus is, és olyan vírus is, ami átírja az MBR-t, és a formázás nem fogja az MBR-t helyreállítani. Vagyis, beleírhatja magát oda. Az újrapartícionálás eltávolíthatja pedig, de reméljük nem ilyen van.

2-es állításod. Nos hát, szimplán azért, mert Windows 7-em van, és mint segítő, nincs MS fiókom.

2022. jún. 8. 20:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Előszöris nem használok MBR-t. Másodszor az olyan vírus ami befészkeli magát az alaplap firmwarbe az olyan ritka hogy egész európában nincs 5 ember aki látott már ilyet, csak a hírekben röppent fel, így felesleges erre parázni. Úgyhogy ne kötekedj.
2022. jún. 8. 20:36
 13/18 A kérdező kommentje:
Igen, de a gyors segítség itt korlátozva van és nem csak most nálam, ez alap a windowsnál, mellesleg hogy kell MS fiók az már win10-nél alap, én meg mint írtam WIN11-et használok, ott már kötelező is másképp nem hozzható létre elsődleges teljes hozzáféréssel rendelkező felhasználó fiók a rendszerben. A telepítést nem ez nem engedi, ez mióta megvan a laptopom nem megyen, a biosban meg semmit nem tudok állítani, és a rufust is állítgattam ide-oda hiába, más gépen mellesleg megyen akadály mentesen ahogy kell a telepítés, csak a laptopomon.
2022. jún. 9. 06:16
 14/18 anonim ***** válasza:

Miért Rufussal csinálod, amikor az MS-nek van erre specializált programja?

Illetve ugye NEM a vírusos gépen készíted a telepítőt?

2022. jún. 9. 11:33
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem azzal is, és erre is gondoltam, és más gépen is elkészítettem a telepítőt, minden lehetséges verzióba, és nem megyen, és az MS oldalon is amit lehetett kipróbáltam, ugyan ez, a vicc az, hogy erre a két fájra az uncsim szoftver üzemeltető hozzám képest ő zseni ebben magamhoz viszonyítva, erre a két fájlra nem tud mit mondani, már ő állította vissza a rendszert is teljesen gyárira, ő készített telepítőt is, és az én laptopomon nem tudom mégsem telepíteni a windowst egyszerűen ennyi az egész, hogy a windows nem telepíthető semmi más üzenet nincs mindig ez. A két fájl persze továbbra is tépi az idegeim főleg, hogy most angol tanulásra használom a laptopot meg pláne idegesítő, mikor írás, vagy beszéd közben félbeszakít mert mindent a tárcára le tesz és ez az üzenetek fogadnak, törölni hiába törlöm, 1-2 perc vissza megjelenik mind a kettő
2022. jún. 9. 12:02
 16/18 A kérdező kommentje:
Úgy látszik nem marad más, mint az adattörlő kód használata. Hogy ez milyen mértékben állítja vissza a gépet gyárira, és tényleg lepucol TELJESEN mindent arról fogalmam nincs, ha ma nem tudok ezzel valamit kezdeni, akkor szerintem más nem marad. Ezzel most, hogy ártok vagy sem, hát ez nálam kérdőjeles?
2022. jún. 9. 12:07
 17/18 anonim ***** válasza:

Kérdező: ha újra akarod telepíteni akkor nem kell semmiféle adattörlő kód vagy távsegítség!

Sajnos elmesélted már a fél rokonságod ügyes-bajos dolgait, csak a telepítési hibáról nem írtál semmit. (Csak ezt: "nem megyen")

Ne használj harmadik fél programját (rufus), csak a microsoftosat (mct) ahogy már a #3 ban le lett írva.

2022. jún. 9. 13:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Na kérdező, itt vagyok, ha gondolod, nekikezdhetünk az eltávolításnak.
2022. jún. 9. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!