Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha a MemTest86-ot pendriveról...

Ha a MemTest86-ot pendriveról futtatom, a betöltés után kivehetem?

Figyelt kérdés
Tabletet szeretnék tesztelni, és nincs rajta külön töltőport, tehát az idő nagy részében tölteni szeretném. Ha nem lehet, akkor fut ameddig le nem merül, jobb ötletem nincs.

2022. máj. 6. 09:59
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
A kérdés szempontjából lényegtelen, de szerintem egyértelmű, hogy ismerem, le van írva ("ebben a primitív (UEFI) BIOS-ban nem lehet image-et betölteni"). Van kb. 4 menüpont, és kész. Mindenesetre nem ez volt a probléma, mert be tudtam bootolni a pendrive-ról.
2022. máj. 6. 15:23
 12/21 anonim ***** válasza:

"Van kb. 4 menüpont" ... Na de azt tudod-e hogy hogy kell lépkedni köztük egér és billentyűzet nélkül? Hiszen gyakorlatilag erről szól a kérdésed.

Egyébként is csak kibírja azt a fél órát amíg tesztel a program töltőredugás nélkül. Ha még ennyit sem bír ki az aksija akkor vegyél Y OTG kábelt...

2022. máj. 6. 15:34
 13/21 A kérdező kommentje:
Kezeli az érintőképernyőt, ha jól emlékszem (mert utoljára automatikusan USB-ről bootolt, és nem könnyű belépni), és a hangerőgombokkal lehet lépkedni. Nem a töltéssel van a probléma, hanem hogy nincs USB billentyűzetem/egerem, nem tudom, még hányszor kéne megismételni... Már lemondtam erről, ezért keresek más megoldást.
2022. máj. 6. 15:59
 14/21 anonim ***** válasza:

Egyébként ahogy az #1 írta betöltés után kihúzható. Hogyhogy nem bírtad kipróbálni???

Egyébként ugyanezt a filet (#7) elindíthatod úgy is ha a fat32 pendrive \EFI\boot könyvtárába másolod eredeti nevén. De ha ez egy windows vagy linux telepítő vagy live rendszer pen akkor ott már van ilyen és azzal ütközhet. Ekkor csak rábootolsz a penre. Csakhogy ezt hogy választod ki ha a pendrive van bedugva nem a billentyűzet, azt neked kell kitalálnod. Ezért javasoltam előbb a másik módszert hogy ne legyen kavarodás.

2022. máj. 6. 16:05
 15/21 A kérdező kommentje:
Idézem magam: "kivettem a pendrive-ot az OTG adapterből, nem történt semmi, bedugtam egy USB-PS/2 adaptert a PS/2 egeremhez, de nem működött." - azt nem írtam le ezek szerint egyértelműen, hogy rádugtam az egeret az adapterre. Azt is leírtam már párszor, hogy semmi probléma nem volt a bootolással... Elindult a MemTest, és ki kellett volna választanom az egyik gombot, de nem tudtam mivel. Ne haragudj, értékelem a jó szándékod, de szerintem szövegértelmezési nehézségeid vannak.
2022. máj. 6. 16:12
 16/21 anonim ***** válasza:
Tehát nincs usb egered, ami <1ezer FT újonnan a médiamakkban vagy használtan a ócskapiacon kevesebb mint egy pohár kóla.. :(
2022. máj. 6. 16:24
 17/21 A kérdező kommentje:
Persze tudnék venni, már tervben is volt egy ideje lecserélni ezt a kb. 15 éves lassú és kattogó Geniust, meg a hasonló korú billentyűzetet. Itthonról dolgozom a külvárosban, errefelé nincs semmi, de talán majd rendelek, vannak itt átvevőpontok. De nem sürgős, ha találok olyan memóriatesztelőt (az említett beépítetten kívül) ami automatikusan fut bootolás után.
2022. máj. 6. 17:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Akárcsak a windows memóriadiagnosztika, ami alapból adott.. :P
2022. máj. 6. 18:14
 19/21 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy az lefutott (ha egyről beszélünk) és nem talált semmit... Lehet, hogy tényleg nincs gond, csak nincs kedvem újratelepíteni a Firefoxot, az száll el folyton pár napja...
2022. máj. 6. 18:18
 20/21 anonim ***** válasza:

windows memóriadiagnosztika

[link]

[link]

[link]

2022. máj. 6. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!