Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A nexusmods.com Vortex nevű...

A nexusmods.com Vortex nevű programjával hogy lehet beállítani a betöltési sort? (load order)

Figyelt kérdés

Ez egy játék modoló program, tehát ami modot letöltesz a nexusmodsról, ezzel be tudod installálni, és nem kell külön másolgatnod a fájlokat.

Fallout 4-hez kellene, van már betéve 30 mod legalább, de nem mindegyik működik, mert be kéne állítani a load ordert valahogy.

Ezt az ütközések kezelése résznél lehet? vagy máshol?

2021. nov. 8. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Ehhez én a Loot nevű progit használtam még Skyrimhez, Google: Nexusmods load order Loot, és az első találat.
2021. nov. 8. 18:30
 2/5 A kérdező kommentje:
szóval ez is listázza a modokat csak itt plugin szerint, esp meg esl. Azt olvastam hogy ez automatikusan beállítja ami szerinte a legjobb betöltési sorrend, ez igaz? vagy neked kell manuálisan? és ugy kell ugye hogy feljebb vannak a fontosabb/hamarabb elindulo modok, alul meg a későbbiek
2021. nov. 8. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Elvileg automatikusan megcsinálja, de nem minden esetben, van, hogy neked kell kicsit állítani.
2021. nov. 9. 10:10
 4/5 A kérdező kommentje:
oké, és ha manuálisan akarom csinálni, akkor mire kell rámenni? mert rámegyek a 3 pontra de ott csak ilyen edit metadata, copy metadata, clear user metadata van...
2021. nov. 9. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Elvileg megfogod a modot és oda húzod ahova akarod, De Vortexben amikor A "Mods" menüben vagy ott ha rákattintasz a "manage rules" gomba ott kiírja a Konfliktusokat és be lehet állítani, hogy hogyan töltődjenek be egymás után a modok.
2021. nov. 9. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!