WIN32Kfull.sys probléma?
Figyelt kérdés
Kék képernyőn megjelent, adatgyüjtés közben áramszünet! Azóta ha bekapcsolom egy pillanatra felpörögnek a ventik, majd leállnak,3 másodpercenkét ismétlődve.mit lehet tenni?2021. ápr. 27. 21:05
2/14 A kérdező kommentje:
Nos, ezt már én is megtaláltam,(nincs nyomtatóm)de a gép miért nem indul?
Addig tehetetlen vagyok!
2021. ápr. 27. 21:19
3/14 anonim válasza:
Mivel ezt jó eséllyel nem fogja megoldani az idő, ments le minden fontosat és telepítsd újra a Windowst.
4/14 A kérdező kommentje:
Hogyan?
2021. ápr. 27. 21:26
5/14 A kérdező kommentje:
Olvasd az elején! A telepitő benne van....
2021. ápr. 27. 21:31
6/14 anonim válasza:
Azt ajánlom hogy nézz meg egy videót erről a youtube-on.
De amúgy lépésekben:
innen töltsd le a vizuális felülettel rendelkező programot, lesz szükséged egy pendrive-ra is (amiről minden adatod el fog veszni ha nem mented le), a program kiírja neked a Windows telepítőjét egy pendrive-ra.
Dugd be a pendrive-ot a gépedbe, kapcsold be és utána nyomkodd az f12-t. Ott kijön egy menü, válaszd ki a pendrive-odat, a Windows telepítője meg elég egyszerűen működik de ha még sose csináltad én inkább megnéznék egy videót hogy tudd hogy mikor mire kell kattintatni
7/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat, de nem értjük egymást! Tehát a gép nem tölt be, semmire nem reagál, a telepitő lemez benne van !Egy másodpercre felpörögnek a ventik és vége! A DVD meghajtót is kézzel nyitottam ki!
2021. ápr. 27. 21:42
8/14 A kérdező kommentje:
Nem jutok el a bios-ba sem mivel azonnal lekapcsol, majd megint be egy pillanatra, majd ki stb.....
2021. ápr. 27. 21:47
9/14 anonim válasza:
Akkor kezdésnek egy BIOS-resetet próbálj meg, kapd ki a gombelemet a lapból pár percre, vagy ha van külön CMOS reset jumper rajt akkor zárd azt rövidre.
10/14 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam,semmi változás....
2021. ápr. 28. 06:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!