Linuxot használó,és értő emberektől kérdezem,hogy,lehet mkv-ből,vagy mp4-ből avi-ra alakítani,amit dvd-lemezről le lehet játszani dvd lejátszón ?
Régebben HandBrake-et használtam. Viszont én mindig a "nyersebb/közvetlenebb" programokat szeretem ezért leszedtem az ffmpeg.exe-t és parancssorban .bat-okat írok rá.
Linuxon ugyanez megoldható. Én így oldottam meg.
És hogyan működik az ffmpeg.exe, Mert az OK, hogy te tudod, de egy átlag felhasználónak nem magas egy kicsit? Honnan lehet letölteni, mert csak csomagolt mappát találtam? Köszi.
#12: Az alábbi topik:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
#4-es hozzászólásában belinkeltem egy Windowsos binárisokat közzétevő oldalt.
12-es.
Hát szerinted én mi vagyok ha nem átlag felhasználó? Vagyis pontosabban már nem átlag felhasználóként tekintenek rám, de én is ugyanonnan tudom a tudást ahonnan mindenki más is megtudhatná.
A download alatt van a Windows logó. Ott van, hogy Windows build from gyan.dev. Onann leszeded az ffmpeg-git-essentials.7z-et és lényegében abban vannak az exe fájlok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!