Linuxot használó,és értő emberektől kérdezem,hogy,lehet mkv-ből,vagy mp4-ből avi-ra alakítani,amit dvd-lemezről le lehet játszani dvd lejátszón ?
Szerintem ez is megteszi, vagy valami hasonló online convertáló, dokumentumoknál gyakran használok ilyet, de volt már példa, hogy erre is használtam.
Ha nem muszáj ne konvertáld át.
Én (igaz win alatt) csak akkor konvertálom át ha a 20éves asztali DVD lejátszón kell a filmet lejátszani. 720p filmet gyakorlatilag minőségromlás nélkül (azonos sorfelbontással) tudok SD avi-ra konvertálni.
Az az igazság,hogy ezt a programot szerettem volna telepíteni ubuntu mate rendszere.
Tetszik ez a videó, https://www.youtube.com/watch?v=nVpwMZwNPAA
Rákerestem a program weboldalára,megnyitottam a terminált,bemásoltam a paracssorokat.Úgy látszott,hogy települ,az elején,de nem települt.Segítenétek ebben,hogy telepíteni tudjam.Ráér holnap is álmos vagyok,és fáradt.Köszönöm szépen előre is.
Handbrake +1
Arra figyelj, hogy az avi szélességét 720 pixelre állítsd, mert nem fogja lejátszani a DVD lejátszó.
De (!) lehet jobban járnál, ha sima DVD-Videót csinálnál, akkor nem kell szöszmötölni a beállítgatásokkal, nem tudod elrontani, elég sokáig tart a konvertálás...
Pl> [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!