Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Reddit az nem közösségi...

Nemjuteszembesemmi49 kérdése:

A Reddit az nem közösségi oldal, hanem kérdezőoldal?

Figyelt kérdés

Itt azt írja valaki, "Reddit?":

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..

#közösségi oldal #Reddit #GyakoriKérdések #másikkérdésválaszárareakció
2022. febr. 3. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:
92%

Közösségi oldal, felépítése alapján a fórumokhoz áll közelebb. Adott témákat (szubreddit) lehet létrehozni mintha egy gyűjtőfórum lenne, és a témákon belül létrehozott topikokra (bejegyzések) lehet kommentekkel és értékelőgombokkal reagálni.

Mivel szubot 'bármiből' létre lehet hozni, ezért léteznek kérdés-válasz, segítségnyújtás alapú közösségek is az oldalon, ahol a létrehozott bejegyzés a kérdésed, a rá érkező kommentekben pedig válaszolnak.

(de ennyi erővel meg is nyithattad volna, hogy megnézd milyen)

2022. febr. 3. 21:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :)
2022. febr. 20. 16:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, arra gondoltam, hogy esetleg kéri majd a felhasználói profil létrehozását. Legutóbb amikor néztem, ezt így nem vettem ki belőle...
2022. febr. 20. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A tartalmakat meg tudod nyitni fiók nélkül is, a hozzászólásokhoz és egyéb interakciókhoz vagy témák létrehozásához kell profil. Így passzívan is lehet használni az oldalt, ha csak böngészed a tartalmát (a mobilos appnál lehet előbb bejelentkezést kér, de a webes felületnél nem).
2022. febr. 20. 17:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!