Noteflight online zeneszerző ingyen csak 10 zenét enged létrehozni, vajon ha 1 zenét törlök a listáról(,hogy meg legyen a 10 hely) de az adott zenét már osztottam akkor vajon az megmarad?
Köszi van download menü, csak nem tudom az korlátlan e, de gondolom igen .... Tehát ha le engedi tölteni azzal azt csinálok amit akarok. Köszi.
Szerinted a 10 lehetőség az 10 zenét jelent és ennyi, vagy 10 db zene tárolását, és ha törlök m indig akkor korlátlan?
ez az a program [link]
Ha folyamatosan újra lehetne generálni a 10 darabot, nem lenne sok értelme a korlátozásnak. Szerintem 10 darab projekt hozható létre összesen egy ingyenes fiókban.
" You can always sign up for a free Noteflight Basic account and gain access to our basic editor, create up to 10 scores"
Nem részletezi, hogy mit ért 10 kotta alatt.
Viszont annak se látom értelmét, hogy nem irja le, hogy csakis 10 projekt és ennyi, plusz ha csak 10 akkor miért törölhetem a listát?
A másik kérdés, vajon a letöltés korlátlan? (kreálmányaim letöltése)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!