Linux program hova települt?
Figyelt kérdés
LMDE 4 van a gépemen, Pintát (képszerkesztő rajzolóprogram) akartam telepíteni. Terminálból a szokásos módon - sudo apt install pinta - nem települt. Szoftverkezelőben megtaláltam,és ott fel lehetett telepíteni. De a "start menüben" nem jelent meg a grafikai programok között. Csak a szoftverkezelőből tudom indítani. Ez most hogy van?2021. dec. 13. 14:12
11/14 A kérdező kommentje:
Jut eszembe ... Google Chrome vagy Chromium sem teljesen frankó. Bár feltelepült, meg a menüben is megjelenik, DE nem lehet elindítani.
Kis homokórázás, aztán semmi. Ugyanez a helyzet Vivaldi böngészővel is.
2021. dec. 14. 08:29
12/14 anonim válasza:
milyen grafikus felületet használsz?
13/14 A kérdező kommentje:
12-nek: mivel elég gyenge, régi asztali gépem van, leginkább az LXDE fut rajta.
2021. dec. 19. 18:18
14/14 anonim válasza:
xfce-t próbáltad már? Az is kis erőforrás igényű és szerintem jobban használható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!