Az Avast Secure Browser nektek is magától települt?
Figyelt kérdés
Ez akkor tuti az eredeti, ugye? Az Avast mappába települt bele, és van Avast a gépemen, tehát akkor gondolom, kiszűrte volna, ugye? Egy pár hónapja , olyan 2-3, talán akkor lett frissítve egyébként, eddig magától nem frissült, most asszem , igen. Bár lehet,h ogy az Advanced System Care indította el. (Ilyen biztonsági frissítések kapcsán esetleg.) Akkor ez a hivatalos ASB, és ez akkor jó? Most nem akarok semmi egyebet lefuttatni, annyi ideig nem akarom bekapcsolva hagyni a gépet, de azt hiszem, ez rendes program; csak mondjuk okés, érdekes volt, hogy magától települt, és nem én okéztam le.#böngésző #számítógép #szoftver #biztonság #program #számítástechnika #vírusirtó #hálózat #informatika #Avast
2019. ápr. 24. 21:08
1/6 anonim válasza:
Igen, ez valóban az Avast hivatalos programja, de én olyan cuccot nem használnék, ami magától mászik fel a gépedre. Ez minősíti a céget, aki csinálta.
Az Advanced System Care-et és az összes egyéb fos takarítóprogramokat pedig töröld le, nincs rájuk szükség. Az Avastot is, a gyári Windows Defender is jobb védelmet nyújt nála. Malwarebytes-al kiegészítve meg teljesen jó.
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, ment a zöld
2019. ápr. 24. 23:00
3/6 A kérdező kommentje:
amúgy mégsem rendes mer pluszba még az azalapértelmezett funckiója is, hogy rögtön elindul : / Minek csinálnak ilyen programot? : / Na mindegy.
2019. jún. 14. 08:23
4/6 anonim válasza:
Szerintem ugy rakhattad rá hogy letöltöttél valamit és ott megkérdezi néha hogy ezt is akarod telepíten vagy azt is ott ki lehet választani hogy igen vagy nem lehet hogy átment a szemed rajta vagy nem figyeltél és az igenre nyomtál. Ez akkor lehetséges azthiszem mikor nem veszel meg egy játékot hanem helyette ingyen letöltöd. Valamikor én sem veszem észre.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm ezt a hozzászólást is; de egyébként szerintem tényleg nem kattintottam semmi ilyesmire, csak észrevettem volna!! :) De azé nyomtam rá neked is egy zöldet:):)
2019. okt. 12. 18:49
6/6 A kérdező kommentje:
*és szal köszi mégegyszer a válaszokat:)
2019. okt. 12. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!