Mi a véleményetek az iTop VPN, Screen Recorder, Screenshot programokról? iObit uninstaller frissítésével települtek. Biztonságosak?
amit így erőétettnek abban nem bíznék.
ingyen kapod a programott, de azért hogy mellé csomagolják a gyártója sok pénzt fizet.
tehát valami kell hogy háttérben legyen, különben nem tolná bele a milliókat hogy terjessze.
@off
Azért telepít ilyen kéretlen sz@rokat, hogy utána mindjárt tesztelhesd is az iObit uninstallert. :)
Nézd, ezek a program, előre be vannak állítva mit töröljenek és mit ne, a rendszer fájlt vagy nincs benne, vagy a kizárási listában van, másrészről, a funkció, az funkció, ha az "ellenőrzés" gombra nyomsz, az ellenőrizni fog, a program pedig, nem módosul, vagyis ugyanúgy az előre beállított dolgokat ellenőrzi, ha rendszer fájl-t törölt volna, azt már az első ellenőrzés-nél megtette volna.
A registry tisztítási opciók hasznosak tudnak lenni sok esetben, de azt bízd a ccleaner-re inkább, azon kívül, ha van jobb klikkes menübe több elemed, azokat tedd a registry tisztítónál a kizárási listába, figyelj kérdező, én most, megyek a műtétem-re, valószínüleg, nem sokáig lesz rajtam a kötés :D Késöbb, ha gondolod, mutatok néhány script-et, ami neked is jól jöhet, saját készítésű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!