Miért nem tudom frissíteni a Win7-et?
Figyelt kérdés
Már próbáltam minden ötletet amit itt gyakorikérdéseken találtam, de nem sikerült eddig egyikkel sem megoldani a Win7 frissítés hibát.
Van amelyikre azt írja, hogy ez a frissítés nem ehhez az op rendszerhez való.
2021. dec. 13. 11:14
11/23 A kérdező kommentje:
A Vezérlőpult Update működik, csak amikor rámegyek, hogy keressen frissítéseket kiír valamit, hogy nem talál pedig nem a legfrissebb ,mert akkor az általam használt programok kűködnének rajta. :/
2021. dec. 13. 13:28
12/23 A kérdező kommentje:
Mellesleg találtam neten frissítéseket, konkrétan itt gyakori kérdéseken másoknak is volt ilyen gondjuk, a válaszadók linkeltek be frissítéseket, amikre ha rámantem egyet leszámítva nem fogadta el a laptopom. Viszont az az egy frissítés még kevés volt neki, mert ez a laptop ki tudja mikor volt utoljára frissítve.
2021. dec. 13. 13:30
13/23 HakapiszikMatyi válasza:
Egyesével még elérhetőek a frissítések. Csak egy random példa: "kb3172605". Ehhez persze kellene egy lista a Win 7-es frissítésekről. Lehet, hogy van ilyen, de ilyen mélyen nem mentem bele a keresésbe, mert az neked is megy. Az általad használt programoknál, ha NET-et is használnak, akkor szinte esélytelen a további használatuk. Ezzel nem tudunk, mit kezdeni.
14/23 anonim válasza:
Ezt a 3 frissítést ellenőrizd hogy fel legyen telepítve.
Amelyik hiányzik azt töltsd le a win update katalógból IE/Edge-vel. Telepítsd. Ezután kerestesd a frissítéseket a gépen. Telepítés, restart, újrakerestet, ebből lesz pár kör.
15/23 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem ezeket.
2021. dec. 13. 14:35
16/23 A kérdező kommentje:
Mellesleg ha esetleg szeretném win10-re frissíteni annak van ingyenesen letölthető verziója?
2021. dec. 13. 15:55
17/23 anonim válasza:
A windows oldaláról le lehet tölteni ingyen.
18/23 A kérdező kommentje:
Az nem semmi.
2021. dec. 13. 16:51
19/23 HakapiszikMatyi válasza:
A letöltés ingyenes, de a kulcs, amivel aktiválod azért nem. :) Legálisan vehetsz 3e már Ft-tól kulcsot Op. rendszertől függően. Vagy maradsz a "Sotét oldalon", és aktivátort használsz.
20/23 A kérdező kommentje:
Mondjuk win10-nél ott szokott lenni a jobb alsó sarokban ,hogy aktiválja, de aktiválás nélkül is kiválóan működik csak ott a felirat? Vagy ez nem így van?
2021. dec. 13. 17:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!