Miért nem tudom frissíteni a Win7-et?
Már próbáltam minden ötletet amit itt gyakorikérdéseken találtam, de nem sikerült eddig egyikkel sem megoldani a Win7 frissítés hibát.
Van amelyikre azt írja, hogy ez a frissítés nem ehhez az op rendszerhez való.
Aktiválatlanul is használható a win10, de a testreszabhatósága (pl háttérkép) ekkor korlátozott..
De ha az előző win is (tartósan) aktivált volt akkor a frissítés utáni win10 is aktivált lesz (mindörökre, azaz későbbi reinstall után is)
A testreszabhatóság pont nem fontos nekem, ellenben most próbálkoztam a win7 upgrade-del, és folyton azt írja minden frissítésre, hogy "erre a számítógépre nem érvényes"
Nomost mi lenne a legegyszerűbb? Tudok win10-re is közvetlenül frissíteni anélkül, hogy mindent újra kellene telepíteni?
Vagy keresgéljek máshol frissítéseket a win7-emhez. A 10-es azért jobb lenne, de annyit nem biztos, hogy ér, hogy nulláról kelljen újratelepíteni :/, tehát úgy lenne jó ha a már telepített dolgok megmaradnak. A Microsoft honlapján olyat találtam, hogy win7-win10-re upgrade, de ahhoz valami 45eFt volt írva amit nem szeretnék rákölteni :D
Milyen irányba induljak el?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!