Miért csinálja ezt a Killing Floor 2 nevezetű játék? (Részletek lent)
Figyelt kérdés
Üdv. A Killing Floor 2 nevű játék elég körülményesen indul lerakja tálca hozzá nyúlok befagy. Van, hogy 3. próbára indul el rendesen ez még rendbe van mert legalább elindul viszont. Lépnék be egy meccsbe és betölt azután egy képet látok és nem történik semmi a játék nincs befagyva és a többi. Amikor betölti rendesen akkor kidobál csatlakozási hibával. És még olyan is van amikor bedob csapattársam is látom viszont ő csak áll engem pedig halottnak lát, közben pedig tudok mozogni lőni és a többi de szörny nem jön. Mitől lehet ez? A számítógép 100% elviszi még magas grafikán is csináltam olyat levettem legalacsonyabb grafikára és dx 10 be indítom és úgyis produkálja a hibát!2021. nov. 28. 20:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!