Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan program, amiben...

Van olyan program, amiben órákat (műszerfal visszajelző órákat) tudok szerkeszteni?

Figyelt kérdés
Oktatási céllal az lenne a lényeg, hogy lenne egy olajnyomás, egy olajhő és egy vízhőfok visszajelző óra, és azt szeretném úgy megcsinálni, hogy az óramutatót tudjam mozgatni egérrel tetszőleges értékre. Ezzel akarom tanítani azt, hogy például ha ezt és azt mutatja az óra, mi lehet a gond az adott járműben.

2021. nov. 1. 19:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Valamilyen vektorgrafikus programmal - például az ingyenes, nyílt forrású és multiplatform Inkscape ( [link] ) segítségével - megrajzolhatod
2021. nov. 1. 21:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet!
2021. nov. 2. 07:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez elég bonyolult az én szintemhez 😀 esetleg van valamilyen egyszerűbb felület?
2021. nov. 15. 07:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Keresel vagy veszel olyan képet ameliyken csak mérőszámok vannak a másikon pedig csak mutató. A mutatót valamilyen képszerkesztő programmal olyan helyre állítod ahová szeretnéd. PowrerPointal akár animálhatod is.
2021. nov. 25. 23:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Az óra és a mutató megvan, le van mentve, csak egy alkalmazás kell, amivel azt tudom mozgatni
2021. nov. 26. 02:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Animációt tudsz készíteni animációs szoftverekkel - mint például:

* [link]

* [link]

* [link]

* [link] - ez elsődlegesen 3D modellező szoftver, de lehet vele 2D animációkat is csinálni

2021. nov. 26. 02:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2021. nov. 26. 09:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Hazaérek munka után (és ha kell még) összedobok neked egyet
2021. dec. 3. 05:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Azt megköszönöm, el tudom küldeni a képeket valahogy?
2021. dec. 3. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!