Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A napokban vettem egy notebook...

A napokban vettem egy notebookot oprendszer nélkül. Felraktam rá a Win 7-et, de vmiért szinte minden betöltésnél megáll, a win logo pörög, de a hdd visszajelző nem villog, és nem is tölt be. Már újraraktam a gépet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A laptop típusa Toshiba Satellite L500 1EN.Teljesen új,ha a rendszer betölt tökéletesen működik.

Annak aki szerint a Toshiba,mint márka sz*r,nem vagyok kíváncsi a hozzászólására.Csak építő,megoldó jellegű válaszokat várok!Köszönöm!

2010. ápr. 15. 14:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem L30-asom van, tökéletesen megy rajta a win 7. Lehet, memória problémái vannak... Raktál rá valamilyen illesztőprogramot?
2010. ápr. 15. 15:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Egyelőre semmi nincs rajta,csak a szűz win7,melyik illesztőprogrammal tudnám ezt megoldani?Mert a Toshiba honlapján 600 programot dob ki,és nem vagyok róla meggyőződve,hogy mindegyik kell.
2010. ápr. 15. 20:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg mondjuk az XP-t rárakni, vagy ha közelebb áll hozzád (és nem nagyon játékra használod; akkor) vagy a Vista-t...
2010. ápr. 24. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!