Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Programok beszerzése és árazása?

Programok beszerzése és árazása?

Figyelt kérdés

Bárki aki megválaszolja a kérdést ami programhasználattal kapcsolatos meg azzal, hogy honnan szerezze be egyből nekiugranak és leszavazzák mikor torrent vagy szürke piac alternatívát ír. Nem mindenki tudja kifizetni a teljes árat.

Itt ennyire becsületes mindenki, hogy megveszi és támgatja az összes céget aki a program mögött áll vagy csak izomból nyomnak a pirosra, mert a válasz kecsegtetőbb mint az övék?

2021. szept. 5. 15:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
36%

Tőlem akkora lepontozást kaptál, hogy a Mount Everestig visszhangzott.

Bérből és fizetésből élő, keményen dolgozó kisember vagyok, feleséggel, gyerekekkel. Pont, hogy amikor felnőttem, és magam rendelkeztem a saját keresetemmel, akkor jutottam el odáig, hogy azért a torrentezés semmilyen szempontból nem a legideálisabb megoldás. És ha valahol szóba kerülnek ezek a dolgok, akár családi körben, akár ismerősök közt, én mindig bíztatom őket, hogy ingyenes, freeware, FOSS programokat használjanak.

A gyerekeimnek sincsenek lopott játékai, bár egyik sem nagy gamer. Olyan abandonware játékuk van, amit évek óta nem lehet kapni sehol, még a használt piacon sem, így kénytelen voltam letölteni.

"Ja, az ingyenes programokkal való arcoskodás az meg külön kategória. A saját töketlenkedésedet akarod önigazolni."

Most magamba zuhantam, ezek szerint én elképesztően töketlen fickó vagyok :)

Hát ez borzasztó.

2021. szept. 6. 15:56
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Az interneten sok az ostoba ember. Saját magukról szívesen írogatnak, másokat kioktatnak. Pedig nem sok embert érdekel, hogy mivel tölti odahaza a drága idejét. De sebaj, az interneten is és a való életben is mindenkinek állampolgári joga hülyének lenni.
2021. szept. 6. 17:16
 23/24 anonim ***** válasza:
54%

"Tőlem akkora lepontozást kaptál, hogy a Mount Everestig visszhangzott."

Annyi történt, hogy levezetted a saját frusztrációdat.

Ugye mennyivel könnyebb lett utána...

2021. szept. 6. 19:15
 24/24 anonim ***** válasza:

Itt rajtad kívül senki sem frusztrált.

Kezdted azzal, hogy itt mi kisgyerekek vagyunk, mert nem torrentezünk orrba-szájba, és ráadásul még töketlenek is vagyunk, ha ingyenes programokat használunk.

Utána pedig kijelentetted, hogy az interneten és a való életben mindenki hülye, akinek véleménye van.

Ezt legjobb esetben is úgy hívják, hogy trollkodás.

2021. szept. 6. 19:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!