Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Firefox / Mozilla szándékosan...

Firefox / Mozilla szándékosan akar kiszúrni a felhasználókkal?

Figyelt kérdés

Miért ragaszkodik hozzá, hogy ne lehessen beállítani a menüsorok kompakt módját? 91-es verzióban megint alapbeállítás a menük könyvjelzők nagyon távol vannak egymástól. A 89-esben legalább be lehetett állítani:

browser.proton.contextmenus.enabled = false

browser.proton.enabled = false

browser.uidensity = 1

de most már ez sem segít.

2021. aug. 10. 21:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Hát, még mindig nem jó...

A társításnál elronthattam?

Bejelöltem, hogy mindig ezzel nyissa meg, és meg is nyitotta végül, de nem első kattintásra. Amikor a fájlok közül előtallóztam (hogy másik program legyen társítva), akkor még megnyitotta a Notepad fájljait, és onnan szedtem elő a Notepad alkalmazást, amit megint megnyitottam, és ez nyitotta meg a fájlomat. (Ha ez így érthető...)

2021. aug. 15. 18:28
 22/25 anonim ***** válasza:

Akkor társítsunk:

1. menj a telepített Notepad++ mappájába (C:\Program Files\Notepad++) és jobb gombbal kattints a notepad++ alkalmazásra > Futtatás rendszergazdaként [link]

2. felső menüsor > Beállítások > Fájl társítások > Notepad > .txt > jobbra nyílra kattints [link]

3. ugyanitt > web script > .css > jobbra nyílra kattints > Bezárás [link]

2021. aug. 15. 19:12
 23/25 anonim ***** válasza:

Sajnos, még most se változott semmi...

Nem a társítás lehet a gond, hanem valami egyéb.

Mindegy, azért köszönöm, hogy ennyi időt szántál a problémámra.

(Azért ha lesz valami ötleted, még leírhatod...)

(Munka miatt nem voltam itthon.)

2021. aug. 17. 06:02
 24/25 A kérdező kommentje:

Akinek a chrome könyvtár kreálás és abban a userChrome.css file készítés után sem tömören jelennek meg a menük, még egy javaslat.

Nekem ez kellett még hozzá:

Az about:config beállítások között a

toolkit.legacyUserProfileCustomizations.stylesheets

profil sorában az értéket állítsd át a false értékre kattintva false helyett true értékre.

Utána a firefoxból kilépés után, a következő belépésnél már tömör sorokban jelentek meg a menük.

Remélem ez segít, nekem az egyik laptopomon ezt még külön be kellett állítanom.

Ha ez sem segít, minden gond nélkül ugyanott visszalehet állítani "false"-ra.

2021. aug. 21. 00:22
 25/25 anonim ***** válasza:
Hát, sajnos ez se segített.
2021. aug. 23. 07:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!