Firefox / Mozilla szándékosan akar kiszúrni a felhasználókkal?
Miért ragaszkodik hozzá, hogy ne lehessen beállítani a menüsorok kompakt módját? 91-es verzióban megint alapbeállítás a menük könyvjelzők nagyon távol vannak egymástól. A 89-esben legalább be lehetett állítani:
browser.proton.contextmenus.enabled = false
browser.proton.enabled = false
browser.uidensity = 1
de most már ez sem segít.
Hát, még mindig nem jó...
A társításnál elronthattam?
Bejelöltem, hogy mindig ezzel nyissa meg, és meg is nyitotta végül, de nem első kattintásra. Amikor a fájlok közül előtallóztam (hogy másik program legyen társítva), akkor még megnyitotta a Notepad fájljait, és onnan szedtem elő a Notepad alkalmazást, amit megint megnyitottam, és ez nyitotta meg a fájlomat. (Ha ez így érthető...)
Akkor társítsunk:
1. menj a telepített Notepad++ mappájába (C:\Program Files\Notepad++) és jobb gombbal kattints a notepad++ alkalmazásra > Futtatás rendszergazdaként [link]
2. felső menüsor > Beállítások > Fájl társítások > Notepad > .txt > jobbra nyílra kattints [link]
3. ugyanitt > web script > .css > jobbra nyílra kattints > Bezárás [link]
Sajnos, még most se változott semmi...
Nem a társítás lehet a gond, hanem valami egyéb.
Mindegy, azért köszönöm, hogy ennyi időt szántál a problémámra.
(Azért ha lesz valami ötleted, még leírhatod...)
(Munka miatt nem voltam itthon.)
Akinek a chrome könyvtár kreálás és abban a userChrome.css file készítés után sem tömören jelennek meg a menük, még egy javaslat.
Nekem ez kellett még hozzá:
Az about:config beállítások között a
toolkit.legacyUserProfileCustomizations.stylesheets
profil sorában az értéket állítsd át a false értékre kattintva false helyett true értékre.
Utána a firefoxból kilépés után, a következő belépésnél már tömör sorokban jelentek meg a menük.
Remélem ez segít, nekem az egyik laptopomon ezt még külön be kellett állítanom.
Ha ez sem segít, minden gond nélkül ugyanott visszalehet állítani "false"-ra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!