Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Firefox / Mozilla szándékosan...

Firefox / Mozilla szándékosan akar kiszúrni a felhasználókkal?

Figyelt kérdés

Miért ragaszkodik hozzá, hogy ne lehessen beállítani a menüsorok kompakt módját? 91-es verzióban megint alapbeállítás a menük könyvjelzők nagyon távol vannak egymástól. A 89-esben legalább be lehetett állítani:

browser.proton.contextmenus.enabled = false

browser.proton.enabled = false

browser.uidensity = 1

de most már ez sem segít.

2021. aug. 10. 21:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Igen, így kell. (de közben a FF ne fusson, állítsd le!)

Meg kellene nézned, nincs-e véletlenül kettős kiterjesztése a fájlnak? userChrome.css.txt

2021. aug. 15. 12:16
 12/25 anonim ***** válasza:

Le volt állítva.

Mi az a kettős kiterjesztés? Hogy kellene megnézni?

(Nem az a korosztály vagyok, aki iskolában tanulta a gépezést.)

2021. aug. 15. 13:14
 13/25 anonim ***** válasza:

(én sem :)

kettős kiterjesztés: userChrome.css.txt >>>>> .css.txt <<<<<

Ha nem látod a userChrome fájl sorában a kiterjesztését (1), akkor jobb gombos kattintás a userChrome fájlra majd a Tulajdonságok megnyitása (2), lásd: [link]

2021. aug. 15. 13:27
 14/25 anonim ***** válasza:

Akkor itt rontottam el.

Nekem a fájltípusnál az áll, hogy szöveges fájl.

Hogy kellett volna a css fájlt létrehozni? Onnantól, hogy a megvan a chrome mappa.

2021. aug. 15. 14:32
 15/25 anonim ***** válasza:

1. nyisd meg a userChrome nevű fájlt (1)

2. válaszd a Fájl (2) menüből a Mentés másként (3) lehetőséget

3. a felugró ablakban Fájlnévhez (4) írd be: userChrome.css

4. alatta a Fájl típusnál (5) a lenyíló menüben válaszd a Minden fájlt

5. Mentés (6)

lásd: példa.css mentése [link]

Ellenőrzésként az újonnan létrejött fájlon jobb gombos kattintás > Tulajdonságok > Fájl típusa - remélhetőleg - most már .css lesz.

2021. aug. 15. 15:07
 16/25 anonim ***** válasza:

Mindent így csináltam (az eredetileg készített szöveges fájlból kiindulva), viszont amikor a Mentésre kattintottam a végén, akkor kiírta, hogy ilyen fájl már létezik, lecserélem-e. Mondtam, hogy igen, erre az ablak bezáródott, és ugyanúgy szöveges fájl maradt. Megpróbáltam többször is, mindkét default-release mappában.

Mi lehet még?

2021. aug. 15. 17:06
 17/25 anonim ***** válasza:
Nevezd át az eredeti (másként mentendő) userChrome fájlt valamire (például userChrome-v1), utána nyisd meg és mentsd másként userChrome.css néven.
2021. aug. 15. 17:17
 18/25 anonim ***** válasza:

Lassan haladnak előre a dolgok, de még mindig nem jó a végeredmény.

Gondolom, a társítással van a baj most. Viszont finn gomb sincs, mivel kellene társítani.

[link]

2021. aug. 15. 17:48
 19/25 anonim ***** válasza:
Ja, és valami még mindig nem jó, mert nálad sokkal nagyobb volt a fájl mérete, a linkelt képed alapján.
2021. aug. 15. 17:51
 20/25 anonim ***** válasza:

Igen, látom. A fájltípus már jó! :) Mindjárt kerítünk hozzá egy programot is, amivel írható/olvasható/szerkeszthető lesz.

Mint láthattad a képeken, nálam a Notepad++ programhoz van társítva (alapból ezt a programot használom a Windowsba beépített Jegyzettömb/Notepad helyett), ami egy sokkal profibb "jegyzettömb" a Windowsénál.

Itt a honlapja, ahonnan le lehet tölteni: [link]

Ha 64 bites a rendszered (keresőbe: winver), akkor erre [link] lesz szükséged.

Telepíted, és utána hozzá lehet társítani a .css fájlhoz. (érdemes a .txt fájlokhoz is alapértelmezetté tenni)

2021. aug. 15. 18:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!