Tik milyen gyakran szoktátok újra telepíteni a Windows-t?
Figyelt kérdés
Hozzánk egy srác szokott kijönni és 8ezerért újratelepíti az egész rendszer, az asztali gépet és a laptoppot is. Ebben benne van a kiszállási költség is.2021. aug. 2. 13:56
2/15 anonim válasza:
Háttértár cserekor, 4-5 évente, vagy ha közben megjelenik egy új kiadás.
3/15 anonim válasza:
Mi az, hogy tik???? Nem tudsz magyarul?
5/15 anonim válasza:
Soha. Az előző gépemen a Win 7 2011-ben lett telepítve, 2020 májusban pukkant el az alaplap alatta, addig üzemelt. Az új gépre tavaly júniusban telepítettem a 10-et, nem tervezem újrarakni amíg működik a gép.
6/15 Morzsi007 válasza:
Régebben évente, most már 4-5 évente, vagy, ha gáz van vele, de örülök, ha nem gyakran kell telepítgetni.
7/15 anonim válasza:
Változó, mert én rakom fel/újra a spanoknak is mindig szóval 1-2 havonta.
8/15 CspCsj válasza:
Jellemzően gép cseréje/felújítása után. (vírus miatt eddig egyszer kellett - 20 év alatt)
Ez nálam is 4-5 évente szokott történni.
9/15 anonim válasza:
Próbálom a lehető legritkábban. Ismerőseimnek is én csinálom a gépeket, szóval elég sokszor látom a Windows telepítőt :D
2014-ben raktam össze egy erősnek mondható i7-es gépet. 2014-től idén januárig ugyan az a Windows 7 futott rajta, januárban vettem bele nagyobb SSD-t, arra már Windows 10-et tettem fel, de nem tervezem újratelepíteni a közeljövőben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!