A Windows Insider keretein belül ha felrakom a Win11-et azzal az adataim megmaradnak a gépen? Ha kijön a végleges verzió akkor újra kell tiszta telepítenem?
Amikor települ az Insider, akkor megmaradnak az adatok. Azért ne csak a gépen tárold azt, ami érzékeny, egy béta operációs rendszerrel pláne nem.
Eléggé nehéz kiugrani az Insider programból, nekem egyszer már nem sikerült. :D Talán a Beta channel-ről könnyebb, mert a Dev channel mindig nagyon elől jár már.
Olyasmi a kiugrás az Insider programból, hogy amikor kiadják az épp aktuális verziót, akkor te is megkapod és ennyi. Namost én tavasszal bepipáltam, hogy nem kérek több Insider buildet, erre nyáron a 21H1 helyett a Win11-et kaptam meg. Mondjuk mostmár nem bánom. Talán a Beta channel kivezetett volna.
Amúgy közepes bevállalóssággal már nyugodtan kipróbálhatod a rendszert, ha kíváncsi vagy, nagyon bugos, de összességében nem annyira vannak vele komoly problémák. Viszont nem tudom, hogyan akarják ezt kiadni már idén ősszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!