Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » DirectX 9 videókártyával fel...

DirectX 9 videókártyával fel tudom telepíteni az új Win 11-et ?

Figyelt kérdés

2021. jún. 26. 13:04
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

______Ez a gépem_______

6 magos CPU

8GB Ram

Nvidia GeForce 8400GS videókártya

Szerintetek jól futna rajta az új Win11?

Jelenleg Win10 Pro van rajta és zökkenésmentes a rendszer.

2021. jún. 26. 13:08
 2/16 anonim ***** válasza:
41%

Van rá teszt alkalmazás. Csak használni kellene a google keresőjét.

A lap alján van egy program valamerre, amit le kell tölteni és futtatni. Az majd kimondja a tutit

[link]

2021. jún. 26. 13:28
 3/16 anonim ***** válasza:

Windows 11 Hardverkövetelmények/minimális specifikációk [link]

Processzor: 1 GHz-es vagy gyorsabb, legalább 2 magos, kompatibilis, 64 bites processzor vagy egylapkás rendszer (SoC)

RAM: 4 GB

Tárhely: Legalább 64 GB kapacitású tárolóeszköz

Megjegyzés: További részletekért lásd az alábbi „További információk a Windows 11 naprakészen tartásához szükséges tárhelykövetelményekről” című részt.

Rendszerfirmware: UEFI, biztonságos rendszerindítás

TPM: Platformmegbízhatósági modul (TPM) 2.0

Videokártya: DirectX 12-kompatibilis vagy újabb, WDDM 2.0 típusú illesztőprogrammal

Képernyő: Legalább 9" képátlójú, színcsatornánként 8 bites, nagy felbontású (720p) kijelző

Internetkapcsolat és Microsoft-fiókok:

A Windows 11 Home rendszerben az eszköz első használat során elvégzendő beállításához internetkapcsolatra és Microsoft-fiókra van szükség.

A Windows 11 Home S módú működéséről való átváltáshoz szintén internetkapcsolatra van szükség. Az S módról itt talál további tájékoztatást.

A frissítések telepítéséhez, valamint bizonyos funkciók letöltéséhez és használatához valamennyi Windows 11-verzió esetén internet-hozzáférésre van szükség.

2021. jún. 26. 13:32
 4/16 anonim ***** válasza:
47%
"Nvidia GeForce 8400GS videókártya" Ez nem támogatja a WDDM2.0-t, szóval a válasz nem. Hacsak ezen nem változtatnak valamit.
2021. jún. 26. 14:17
 5/16 A kérdező kommentje:
Letöltöttem azt a programot, amit amúgy én is megtaláltam, ami elméletileg kiírja, hogy kompatibilis-e. Elindul és nem csinál semmit. Nem ír ki semmit.
2021. jún. 26. 15:15
 6/16 anonim ***** válasza:
51%
Akkor valamit rosszul csinálsz. Megnéztem ezzel a programmal 4 gépen. Mind a 4 nél kiírta, hogy mi a helyzet.
2021. jún. 26. 15:25
 7/16 A kérdező kommentje:
Mit lehet elrontani egy egyszerű telepítésen. Magával a programmal lehet a baj. Most lefrissítem a gépet teljesen a windows update-tel aztán akkor hátha magához tér.
2021. jún. 26. 15:27
 8/16 anonim ***** válasza:
13%

Van egy program. Több embernél, több gépen jó, még nagyon gyenge gépeken is elmegy, persze kiírja, hogy nem telepíthető erre a gépre.

Majd valakinél ugyan az a program, ugyan olyan remdszeren nem működik és semmit nem csinál...

A programmal lehet baj, amit már milliók teszteltek gond nélkül vagy a felhasználóval, aki egy szöveget nem tud értelmezni?? Mert ugye le vannak írva a rendszerkövetelmények is és az sem sikerült megérteni.

Próbáld picit tanulmányozni azt az egyszerű programot, menni fog, hiszek benned!

2021. jún. 26. 15:33
 9/16 A kérdező kommentje:

Csíp a pisi kisgyerek ?!

Nyugodj le, kérd meg apádat biztos ad cumit.

2021. jún. 26. 21:33
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
#8 nekem se jó a pc-állapotellenőrzés teszt program azt írja hogy előkészítjük egy frissítés telepítését utána bejön a windows installer preparing to install és az elmegy és semmi nem jön be utána
2021. jún. 26. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!