Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudnátok olyan videókonvertáló...

Tudnátok olyan videókonvertáló programot ajánlani ami ingyenesen használható és amivel SD-ből DVD kiterjesztésekbe lehet konvertálni a filmeket?

Figyelt kérdés

Interneten keresgéltem de olyanokat találtam ami ingyenes de csak úgy konvertálja át a filmet egy másik kiterjesztésbe hogy az átkonvertált filmben feliratként ott van végig a program neve vagy pedig ingyenesen letölthető de amikor valamilyen más kiterjesztésbe szeretné átkonvertálni az ember a filmet nem engedi mert az már a fizetős szolgáltatásuk része.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. máj. 7. 16:18
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

#20: "Virtualdub programot meg telepíteni sem tudtam a windows 10 rendszerre"

Meg is lepődtem volna. Ugyanis nem kell telepíteni. Kicsomagolod egy könyvtárba és futtatod a VirtualDub.exe -t.. ;)

De még mindig nem árultad el a meglevő avi paramétereit, amit át kéne állítani mert nem játsza le (állítólag) a lejátszód.

Egyébként kísérletezni inkább pendriveon vagy DVD-RW lemezen kellene mert ezek sokszor írhatók.

[link]

[link]

[link]

2021. máj. 8. 13:17
 22/36 A kérdező kommentje:

21-es ha futtatni akartam nem csinált sem a számítógép. :) Hiába is próbáltam az exe fájlt megnyitni.

Nem tudom azt sem hogy milyen paraméterekre gondolsz illetve hogyan tudom ezt megnézni? Lehet igazad van ha átállítanám a megfelelő paraméterekre elvileg lejátszaná mert Divx-et és Xvid-et is le kellene tudnia játszani a Pioneer lejátszómnak a leírása alapján. Épp ezért részesítem előnybe a DVD formátumot mert azt gond nélkül lejátssza és nem kell a paraméterekkel kínlódni. :)

2021. máj. 8. 13:25
 23/36 anonim ***** válasza:

"Nem tudom azt sem hogy milyen paraméterekre gondolsz illetve hogyan tudom ezt megnézni?"

[link] vagy

[link]

2021. máj. 8. 13:32
 24/36 A kérdező kommentje:

Köszi, itt lesznek a paraméterek de ez nekem nem mond semmit sem.

[link]

2021. máj. 8. 13:54
 25/36 anonim ***** válasza:

Már az első hozzászólások közt el lett mondva hogx max720 lehet a felbontás!

Nyilván esetedben csak a felbontást kell lekonvertálni 920-ról 720x376-ra. Ennyi.

2021. máj. 8. 14:05
 26/36 anonim ***** válasza:
2021. máj. 8. 14:18
 27/36 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm akkor most már tudom mi volt a baj.
2021. máj. 8. 14:37
 28/36 A kérdező kommentje:

"Már az első hozzászólások közt el lett mondva hogx max720 lehet a felbontás!

Nyilván esetedben csak a felbontást kell lekonvertálni 920-ról 720x376-ra. Ennyi."

Most néztem meg, így sem működik, átkonvertáltam 640x352-esre mégsem játsza le a dvd lejátszó.

[link]

Maradok továbbra is a dvd formátumnál, az a biztos.

2021. máj. 8. 14:41
 29/36 anonim ***** válasza:
De közben átkonvertáltad xvid/mp3-ról mp4-re (gondolom valami gagyi programmal).. :(
2021. máj. 8. 15:23
 30/36 A kérdező kommentje:

Áh mindegy, túl hülye vagyok én ehhez. Dvd-re már sikerült kiírni azt viszi is a lejátszóm.

Azért köszönök minden segítséget és kommentet!

2021. máj. 8. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!