Tudnátok olyan videókonvertáló programot ajánlani ami ingyenesen használható és amivel SD-ből DVD kiterjesztésekbe lehet konvertálni a filmeket?
Interneten keresgéltem de olyanokat találtam ami ingyenes de csak úgy konvertálja át a filmet egy másik kiterjesztésbe hogy az átkonvertált filmben feliratként ott van végig a program neve vagy pedig ingyenesen letölthető de amikor valamilyen más kiterjesztésbe szeretné átkonvertálni az ember a filmet nem engedi mert az már a fizetős szolgáltatásuk része.
Előre is köszönöm a válaszokat!
#20: "Virtualdub programot meg telepíteni sem tudtam a windows 10 rendszerre"
Meg is lepődtem volna. Ugyanis nem kell telepíteni. Kicsomagolod egy könyvtárba és futtatod a VirtualDub.exe -t.. ;)
De még mindig nem árultad el a meglevő avi paramétereit, amit át kéne állítani mert nem játsza le (állítólag) a lejátszód.
Egyébként kísérletezni inkább pendriveon vagy DVD-RW lemezen kellene mert ezek sokszor írhatók.
21-es ha futtatni akartam nem csinált sem a számítógép. :) Hiába is próbáltam az exe fájlt megnyitni.
Nem tudom azt sem hogy milyen paraméterekre gondolsz illetve hogyan tudom ezt megnézni? Lehet igazad van ha átállítanám a megfelelő paraméterekre elvileg lejátszaná mert Divx-et és Xvid-et is le kellene tudnia játszani a Pioneer lejátszómnak a leírása alapján. Épp ezért részesítem előnybe a DVD formátumot mert azt gond nélkül lejátssza és nem kell a paraméterekkel kínlódni. :)
Már az első hozzászólások közt el lett mondva hogx max720 lehet a felbontás!
Nyilván esetedben csak a felbontást kell lekonvertálni 920-ról 720x376-ra. Ennyi.
"Már az első hozzászólások közt el lett mondva hogx max720 lehet a felbontás!
Nyilván esetedben csak a felbontást kell lekonvertálni 920-ról 720x376-ra. Ennyi."
Most néztem meg, így sem működik, átkonvertáltam 640x352-esre mégsem játsza le a dvd lejátszó.
Maradok továbbra is a dvd formátumnál, az a biztos.
Áh mindegy, túl hülye vagyok én ehhez. Dvd-re már sikerült kiírni azt viszi is a lejátszóm.
Azért köszönök minden segítséget és kommentet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!