Tudnátok olyan videókonvertáló programot ajánlani ami ingyenesen használható és amivel SD-ből DVD kiterjesztésekbe lehet konvertálni a filmeket?
Interneten keresgéltem de olyanokat találtam ami ingyenes de csak úgy konvertálja át a filmet egy másik kiterjesztésbe hogy az átkonvertált filmben feliratként ott van végig a program neve vagy pedig ingyenesen letölthető de amikor valamilyen más kiterjesztésbe szeretné átkonvertálni az ember a filmet nem engedi mert az már a fizetős szolgáltatásuk része.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ne DivX hanem XviD. (DivX -et nem mind kezeli, bár Pioneer ebben jó volt.)
és 720x576px -be férjen bele plusz 25fps -be.
De ha megmondod a lejátszó típusát tényleg pillanatok alatt megmondjuk pontosan mit kezel. :-)
12-es leírtam már a lejátszó típusát, Pioneer DV-2020, ennél pontosabb meghatározást nem tudok írni de szerintem ez a típusa.
Linkelek egy extreme digital oldalt ha az segít.
Köszönöm amúgy, megpróbálom akkor XviD-be átkonvertálni az Avi kiterjesztésű filmet azon a felbontásban amit írtál.
Pont úgy van ahogy írtam a #7-ben. Támogatja az .avi + divx + mp3 at...
(A divx és xvid szerintem egyenrangú)
Vlc codec infóban nézd meg mi van a jelenlegi avidban és kiderül miért nem játszotta le.
Bocsi, nem láttam mikor írtam.
Elég széles skálán kezel XviD és DivX filmeket.
Tényleg csak arra kell figyelni, hogy felbontás és frame rate.
Illetve AAC és MegLayer3 audió codec.
Pendrive -on tudod is tesztelni (Fat32)
#14: az XviD » "Mpeg4" -et takarja. (nem össze keverni az mp4 -el)
A DivX külön szokott feltüntetve lenni, mivel más Licenc, más codec...
A DivX -nél még "MPEG-4 Part 2" -vel is szoktak hivatkozni, hogy XviD és DivX képes.
#16: Mind a divx mind az xvid mpeg4. Csak a divx fizetős (csak a demo/light verziója ingyenes), az xvid meg tényleg free ingyenes nyílt 'ad'mentes. Pont ezért az átkódoló ingyenes progik is csak xvid-et tudnak.
Ámbár én telepíteném az xvid codecet és a Virtualdub progival kódolnám át az avi-t ha nem olyan codec van a meglevő avijában mint amit szeret a lejátszója. Sokkal jobban konfigurálható mint bármilyen más program. És pici.
Minek teszed fel a kérdést ha úgyse hallgatsz a válaszolókra?
Természetesen jogod van gagyibb programot használni ha nem számít a végeredmény.
19-es, próbálgattam azokat a programokat melyeket ajánlottak, de sem a Format Factory, nem alkalmas Avi kiterjesztésű videófájlok DVD fájlokká való konvertálására. A Virtualdub programot meg telepíteni sem tudtam a windows 10 rendszerre. Próbáltam a megadott beállításokkal is létrehozni XVID videókat de azt sem játszotta le a DVD lejátszóm, 3 lemezt is elhasználtam erre, de ezt meg hogy a Vlc codec infót megnyissam vagy megnézzem, foglalmam sincs ezt hol kellene megnézni, illetve hogy mit kellene megnéznem, mivel nem igazán értek hozzá, így ezzel nem voltam előrébb.
Végül találtam egy programot, Free Video to DVD Converter-t ami ingyenes és képes dvd formátummá átalakítani más videó fájlokat, így a probléma megoldódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!