Tudnátok olyan videókonvertáló programot ajánlani ami ingyenesen használható és amivel SD-ből DVD kiterjesztésekbe lehet konvertálni a filmeket?
Interneten keresgéltem de olyanokat találtam ami ingyenes de csak úgy konvertálja át a filmet egy másik kiterjesztésbe hogy az átkonvertált filmben feliratként ott van végig a program neve vagy pedig ingyenesen letölthető de amikor valamilyen más kiterjesztésbe szeretné átkonvertálni az ember a filmet nem engedi mert az már a fizetős szolgáltatásuk része.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Format Factory.
(ugyanakkor az SD nem kiterjesztés hanem felbontás és nincs köze a formátumhoz, de lehet csak rossz szavakat használsz)
Nem feltétlen kel DVD -re alakítani, túl nagy fájlok és macera...
Ha még az ősi DVD, akkor is tudja a .mpg -t (MPEG-2 Video Codec).
Amire vigyázni kell általában még Mpeg4 -es DVD lejátszóknál is,
hogy a felbontás 720x576px -be beleférjen.
Ha Mpeg4 -es lejátszó akkor XviD video Codec ajánlott.
Én FFmpeg -et használok, de az kicsit Hard :-)
FormatFactory -t szoktam javasolni, csak a vackokat ne telepítsék hozzá. :-)
A régi dvd lejátszók is lejátszák az avi kiterjesztésű max720 x max576 felbontású XviD (vagy DivX) fileokat mp3 hanggal.
A te videód milyen?
Min akarod lejátszani?
#7: nem minden régi, csak ami Mpeg4 képes. :-D
Nekem még ennél is régebbi volt, ami csak VCD és DVD -t volt képes.
Köszönöm a hozzászólásokat!
Avi-t sajnos nem játszik le a dvd lejátszóm, amúgy egy régebbi kb. 10 éves Pioneer lejátszó. Most megpróbáltam átkonvertálni DivX-be, a Factory-val magas minőség és méret beállításokkal de így sem lett jó, valószínűleg nem megfelelő a felbontás így. Újra megpróbálom kisebb felbontással.
Még egyszer köszönöm válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!