Microsoft Office 365 letölthető szoftver miért nem ingyenes iskola e-mail címmel?
Csak az internetes változatát kaptam meg :(
Azt is láttam hogy a diákigazolvány szükséges hozzá.
Használnám digitális oktatáshoz PPT készítéséhez... Nekem nem tetszik a netes, letölteni meg nem fogom mert sajnos múltkor is benyeltem egy elég durva vírust, meg ingyenesnek kéne lennie!
"a világ egyik leggazdagabb multimilliárd dolláros cége az nem tudja nekik ingyen adni!!!"
1) ha ingyen adott volna minden szoftvert, nem lett volna multimilliárdos
2) már rég semmi köze bill gates-nek a microsofthoz.
3) kérdezd meg az osztálytársaidat, tanárodat
4) szedj nyugtatót ha ez "annyira idegesítő"
Előző, igen annyira idegesítő mivel már kb. egy éve is próbálkoztam ezzel ugyanezért és nem ment!
Hogy jön ide Bill Gates? Ha ő nincs benne a Microsoft-ban akkor már nem is multimilliárdos cég? Egy szót nem írtam vele kapcsolatban, de oké.
Minden szoftver? Miről beszélsz?
Normális választ nem tudsz adni a full normális kérdésre, de azért a provokálás az megy! Hát gratulálok!
Sajnos itt GYK-n az emberek mindenben csak a negatívot látják. Ilyenkor nem tudom hogy sírjak-e vagy nevessek. Látszik hogy te megvetted. Nem azt kértem hogy mindent írj le, és körítsél itt nekem. Én a választ kértem. Ha egyszer diákoknak ingyen van, böngészőben meg is kapjuk már akkor a szoftverhez engedélyt miért nem kapjuk meg? Mindig is ingyenes volt!
Hőbörgő, azt írtad, hogy "leggazdagabb multimilliárd dolláros cége" nem azt, hogy "cég". Szóval magyarázhatod ahogy akarod, egy multimilliárdosról írtál, akinek ez a cége, vagy megbuktál nyelvtanból és azt se érted, amit leí§tál.
A dühkitöréseidet meg kezeltesd, mert rosszabbodni fog.
Köszönöm szépen a bunkó stílust a 2 választól.
Tudtommal itt azért kérdezünk meg valamit hogy tájékozódjunk, minek kellett volna ezt nekem megtenni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!