Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet a legegyszerűbben...

Hogyan lehet a legegyszerűbben letölteni youtube videókat? Milyen ingyenes programokat lehet igénybe venni? Ha szerverhiba van minden online letöltésnél. Milyen ingyenes szoftvert lehet használni?

Figyelt kérdés

#számítógép #szoftver #rendszerhiba #programok #youtube videók letöltése #online letöltések
tegnap 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
yt-dlp: [link]
tegnap 22:08
 2/4 anonim ***** válasza:
tegnap 23:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Aki az első válaszolót lepontozta, az tegye már meg, hogy megindokolja ennek az okát!

Ingyenes, folyamatosan fejlesztett program, szóval ha a Youtube valamit változtat, 1-2 napon belül már kint is van az új, működő verzió. Emellett alkalmas Twitch-ről, Videáról, gyakorlatilag az összes ismertebb videómegosztóról letölteni. És nem csak videót, de pl. Youtube-ról képes csak a hangsávot, pl. mp3-ban is lementeni.

Igen, lehet, hogy nincs csillivilli felülete, de legalább működik, és azért nem egy atomfizika megtanulni a használatát.

tegnap 23:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Én ugyan zöld pacsit adtam, de valahol megértem a lepontozást.

"nincs csillivilli felülete", alapból parancssoros terminál.

"nem egy atomfizika megtanulni a használatát" valóban, de a kérdésben meg az szerepel, h "legegyszerűbben letölteni"

A másodiknak is zöld pacsit adtam, mert azért a jdownloader lényegesen felhasználóbarátabb. Grafikus interface, egy control-c a YT linken, és a program vágólapfigyelője már be is tárazta, tölti is lefele.

"Ingyenes, folyamatosan fejlesztett program" - akárcsak a második opció

Igen, tudom hogy a yt-dlp-hez is már kendácsoltak mindenféle GUI-kat, van saját fejleszésű WEB UI, de... visszakanyarodunk oda, h "legegyszerűbben letölteni".

ma 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!