Hogyan lehet a legegyszerűbben letölteni youtube videókat? Milyen ingyenes programokat lehet igénybe venni? Ha szerverhiba van minden online letöltésnél. Milyen ingyenes szoftvert lehet használni?

Aki az első válaszolót lepontozta, az tegye már meg, hogy megindokolja ennek az okát!
Ingyenes, folyamatosan fejlesztett program, szóval ha a Youtube valamit változtat, 1-2 napon belül már kint is van az új, működő verzió. Emellett alkalmas Twitch-ről, Videáról, gyakorlatilag az összes ismertebb videómegosztóról letölteni. És nem csak videót, de pl. Youtube-ról képes csak a hangsávot, pl. mp3-ban is lementeni.
Igen, lehet, hogy nincs csillivilli felülete, de legalább működik, és azért nem egy atomfizika megtanulni a használatát.

Én ugyan zöld pacsit adtam, de valahol megértem a lepontozást.
"nincs csillivilli felülete", alapból parancssoros terminál.
"nem egy atomfizika megtanulni a használatát" valóban, de a kérdésben meg az szerepel, h "legegyszerűbben letölteni"
A másodiknak is zöld pacsit adtam, mert azért a jdownloader lényegesen felhasználóbarátabb. Grafikus interface, egy control-c a YT linken, és a program vágólapfigyelője már be is tárazta, tölti is lefele.
"Ingyenes, folyamatosan fejlesztett program" - akárcsak a második opció
Igen, tudom hogy a yt-dlp-hez is már kendácsoltak mindenféle GUI-kat, van saját fejleszésű WEB UI, de... visszakanyarodunk oda, h "legegyszerűbben letölteni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!