Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Google classromban, véletlen...

Google classromban, véletlen kidobták hívásból az osztálytársam és nem tud visszajönni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Azt írja neki új email címet kell csinálnia. Nem tudom visszavenni valahogy? Kiabált és nem némította le magát, úgyhogy kidobták és nem tud visszajönni, de ez gond mivel órán ott kellene lennie.

2021. márc. 19. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Te sehogy. Majd az órát tartó tanár intézkedik. Mit foglalkozol vele egyáltalán?
2021. márc. 19. 13:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Azért foglalkozok vele, mert az én hibámból dobták ki és segíteni akarok valahogy, hogy ne legyen mindenki hibás. Amég a többi nyavajog én próbálok intézni valamit.
2021. márc. 19. 14:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondtam már, hogy nem neked kell intézni.
2021. márc. 19. 14:02
 4/7 A kérdező kommentje:
De ha csak a tanár tudja visszavenni vagy "még az se talán", akkor mind1 majd szólok neki, de valahogy muszáj lesz.
2021. márc. 19. 14:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Azt írtad a kérdésben, hogy véletlen kidobták. Alul pedig,

"Kiabált és nem némította le magát, úgyhogy kidobták..."

2021. márc. 19. 15:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy valaki le akarta némitani de ki dobta, mert véletlen mellette lévő gombra nyomott és nem olvasta el mit írt ki csak rá nyomott, aztán kiirta, hogy el lett távolítva.
2021. márc. 19. 15:22
 7/7 anonim ***** válasza:

"Úgy értem"

Nem vagyunk gondolatolvasók. Valamint teljesen mindegy, ki és hogyan vesztette el a hozzáférést, majd az illetékes intézi. Az pedig nem te vagy.

2021. márc. 19. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!