Véletlenül feltortem a az osztalytarsam facebookjat. Igaz h utalom mert rohadt bunko volt velem de attol meg buntudatom van. Az volt h szorakoztam h feltudom e torni es sikerult. Szerintetek elmondjam neki? Nagyon merges lenne ram?
Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 12:46
1/6 anonim válasza:
"Véletlenül"... Szólj neki h cseréljen jelszót és ennyi.
2/6 anonim válasza:
Véletlenül... :D
Tisztelt Bíróság, csak véletlenül erőszakoltam meg Gizikét. Az volt, hogy szórakoztam, hogy meg tudom-e erőszakolni és sikerült!
3/6 A kérdező kommentje:
A véletlent ugy èrtettwlem h nem akartam igazàbol feltorni csak mondtam.
De amikor sikerult nem birtam megallni h ne olvassak bele az egyik beszelgetesbe.de most nagyon buntudaton van mert igazabol nem akartam feltorni.vagyis probalkoztaa nem de soha nem akartam igazan .
2013. máj. 4. 13:00
4/6 anonim válasza:
Véletlenül
há szerintem....ne legyen buntudatod...vegul is csak Véletlenül torted fel ....
XD
5/6 A kérdező kommentje:
Jo tudom ez hulyen van fogalmazva
2013. máj. 4. 13:55
6/6 anonim válasza:
Ha megnézi a biztonsági beállításokban, úgyis látja, hogy valaki belepiszkált. Ott van az IP címed is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!