Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy gondolja a Windows, hogy...

Hogy gondolja a Windows, hogy rákényszerít a frissítésre?

Figyelt kérdés
Újra akarnám indítani a gépet, évek óta az megy, hogy csak frissítés és leállítás vagy újraindítás lehetséges. Van hogy 20 percig vagy tovább is eltart, ha éppen gyorsan kellene valamit csinálnom akkor mi van? Le vagyok szarva? Hogy gondolják ezt ennél a cégnél?
2021. márc. 15. 19:05
1 2 3
 21/23 Argloss ***** válasza:
17/20 anonim 14:31 - Linux Mint-ről olvastam, de megnéztem a cikkek forrását képző bejegyzéseket és igazából arról szól, hogy többet zaklatnak majd a frissítésekkel, meg jobban gyűjtik majd az adatokat a frissítettség állapotáról. No igen, beég aki nem néz jobban utána a cikkeknek. Bocsánat.
2021. márc. 17. 01:43
 22/23 anonim válasza:
5# Az update medic az letiltható a szolgáltatásokban vagy az is visszaáll egy idő után?
2024. ápr. 30. 18:50
 23/23 anonim ***** válasza:

#21 "Linux Mint-ről olvastam, de megnéztem a cikkek forrását képző bejegyzéseket és igazából arról szól, hogy többet zaklatnak majd a frissítésekkel, meg jobban gyűjtik majd az adatokat a frissítettség állapotáról. No igen, beég aki nem néz jobban utána a cikkeknek. Bocsánat."

Most ezt még egyszer, magyarul!

Pár kattintás Mintben kikapcsolni a frissítési értesítéseket. Erőltetett frissítés meg egyszerűen nincs.

Amúgy meg pl. Wiresharkban megnézheted, hogy milyen csomagok hagyják el a gépedet.

2024. jún. 12. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!