Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Blue Colibri mitől olyan...

A Blue Colibri mitől olyan nagy szám? Miért vásárolják meg ezeket?

Figyelt kérdés

Aki nem tudná, annak röviden: a blue colibri vállalatok számára készít közösségi plaformot, ahol minden belsős hír, pályázat, elérhetőség, stb megtalálható.

Ugye, hogy gyanús? A cég 2018-ban feltalálta a Facebook-ot, ismét. A fentikhez tökéletes megoldás egy zárt facebook-csoport a cég dolgozóinak. Minden, ismétlem MINDEN funkcióra alkalmas egy csoport, minek ehhez külön felület? Elérhetőségekhez meg ott van a mindenki gépére telepített céges outlook, teams, skype, bármi.

Arról nem beszélve, hogy a platform valami rém buta, komolyan mint egy középiskolás házi feladat. Annak idején amikor még érdekelt a tech, kb 13 évesen poénból összedobtam egy torrentoldalt, hát klasszisokkal jobban nézett ki, mint a blue colibri, ahol dolgozik tucatnyi programozó meg dizájner.

Én is egy 1500+ fő multinál dolgozom, és ezt a felületet erőltetik. Több mint egy év eltelt, de a kutya se használja, mert vacak. A vállalati hírek jönnek emailben is, illete van külön FB felület, tehát végképp nem értem, hogy ez mire jó.

2021. febr. 9. 10:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Mivel tesztelő voltam, több céggel is kapcsolatban álltam, és azóta is tudom, hogy az aktív felhasználók száma 5-10%.

A tesztelés során kértek kiértékeléseket cégen belül, hogy lehetne - e javítani a platformon. Oldalakat írtam teli a feltart hibákról, még csak visszajelzést sem kaptam.

A pandémiás párhuzamot végképp nem értem. Mindenki otthon ücsörög home office-ban, aki teheti, pont hogy most kellene kiugrani a számoknak.

Ez a nem a te pénzed érvelés nem infantilis kissé? Akkor azon se hőbörögj amikor a zorban parszaz milliárdot beletol a gyerekes hobbijaiba.

Képzeld, számtalan fejlesztésbe, projektbe, eroforrasba, gépparkba lehetne pumpalni a pénzt, ugyanis ezek raszorulnak, helyette eltapsikoljak a blue colibrire, ami semmilyen szempontból nem mozdítja előre a céget, csak most épp ez a trend.

2021. febr. 12. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!