Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Blanderbe lehet a hiba vagy...

A Blanderbe lehet a hiba vagy a Sims4ben?

Figyelt kérdés
Csinálni akartam pózt és minden oké is volt, de amikor a játékba kiválasztom akkor a simem elvileg a pózt csinálja, viszont igazából csak vagy megáll egy helyben lefagyva amég ki nem xelem a pózt, vagy néz körbe körbe mint a családkészitőbe. Ez az összessel igy van amit én csinálok szóval tuti, hogy nálam a baj mert letöltött pózokkal máködik. Letöltött Sims4em van, de azzal is 100% lehet használni, mielőtt valaki megkérdezné. Nem tudom mi lehet a baj, ötletek tippek, hasonló tapasztalatok?

2021. jan. 9. 23:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajna ehhez a részéhez (sem) értek a Blendernek, de ha megfogadsz egy tanácsot, lépj be a blenderforever.hu csoportba Facebookon, ott tuti van olyan, aki tud segíteni, kedvesek és értenek is hozzá:)

2021. jan. 10. 11:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, Köszönöm a tanácsot :)
2021. jan. 10. 16:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs mit, remélem tudnak segíteni:)
2021. jan. 12. 11:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Sokan irtak, de sajnos senki nem tudja mi a hiba úgyhogy rá hagyom lehet a gépemen van valami bezavarva, majd talán egyszer ha lecserélem jó lesz, de köszönöm mindenki segitőkész volt. :)
2021. jan. 12. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!