Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Sims 4 Studio az eredeti...

Sims 4 Studio az eredeti játéknál működik vagy törtnél is? Van valami köze hozzá?

Figyelt kérdés
Nekem tört játékom van és megpróbáltam pózt késziteni és el is jutottam addig, hogy benne volt a játékban és használni is birtam csak mikor rámentem és a Simem elkezdte volna használni nem a pózom kezdte utánozni hanem csak megállt egy helyben és mozdulatlanul egy alap pózban állt amég ki nem xeltem. Ez azért van mert eredeti Sims 4es kell vagy semmi köze hozzá, és ha nincs akkor nálam mi lehet a hiba? Köszi a válaszokat. :)

2021. jan. 7. 08:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Tudtommal a kettőnek semmi köze egymáshoz.

Eredeti játékom van; vannak pózok a játékomban, amiket különböző kreátorok készítettek, és a képeik alapján egy ponton működtek is. Azonban valamelyik patch után elromlottak, és már csak T-pózoltatják a simeket. Valószínűnek tartom, hogy nálad szimplán valamilyen beállítás nem jó.

2021. jan. 17. 20:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem. Hát akkor ehhez Blender szakértő kellene,mert én sajnos nem igazán értek hozzá a pózokon kívül. :/
2021. jan. 19. 23:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha beszélsz angolul, akkor a blender vagy a sims 4 különböző cc megosztó oldalainak fórumában megpróbálkozhatsz, lehet tud valaki segíteni. Esetleg felkereshetsz valakit, aki pózokat készít, hátha találkozott már ezzel a problémával.
2021. jan. 26. 20:59
 4/4 A kérdező kommentje:
3as utána néztem és több csoportot is megjártam, de eddig senki nem tudott még semmit. Nem igaz, hogy nálam kezdődok valami olyan hiba ami nem is létezik még :D
2021. jan. 27. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!