Miért csinálja ezt a monitor Minecraft közben?
Több éve játszom a játékkal, de ilyet még soha nem tapasztaltam, mint mostanában. Vannak olyan pontok a játékban, hogy ha áthaladok rajta, akkor mintha a monitoromnak érzékelési hibája lenne, és elsötétül a képernyő teljesen. Ez általában néhány másodpercig (1-3) szokott tartani, aztán újra előjön a kép, ha mozgok.
Egyszer kíváncsiságból kicsit tovább maradtam egy ilyen bizonyos ponton, és a monitor nem csak elsötétedett, de a led is elkezdett rajta villogni, amit akkor szokott ugye, ha a monitor be van kapcsolva, de a gép már nincs.
Fontos, hogy ez a jelenség csak Minecraftnál [Java verzió] fordul elő. Más, akár nagyobb játékoknál nem, pl.: GTA V, AC stb...
Sőt, 'általános' használatnál sem. (Internetezés, munka, stb...)
Ami hirtelen eszembe jutott, azokat megtettem, de ezek sem segítettek a problémán:
- Minecraft újratelepítése
- Illesztőprogram frissítés
- Java újratelepítése (Bár sejtem, hogy nem ez lehet a baj.)
Ha bárki tapasztalt már hasonlót, vagy van valami ötlete, szívesen fogadok minden tanácsot.
Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!