Van-e olyan ébresztő app ami nem a telefon "ébresztő motorját" használja hanem sajáttal rendelkezik?
Figyelt kérdés
Már évek óta nem tudják (vagy nem akarják) kijavítani rajta az ébresztőt.
Eddig olyan szinten nem jelezte ki amikor ébresztett hogy újra kellett indítanom a telefont hogy ki tudjam kapcsolni. Benrég javítottak rajta de most sem vagyok megelégedve.
Letöltöttem pár ébresztő app-ot de mind ugyanolyan hibásan ébresztett. (Gondolom mert a telefon alap ébresztőjét használja fel és nem írtak hozzá saját ébresztő programot)
Ha tudtok segíteni a problémámban azt nagyon szépen köszönöm. :)
2021. jan. 6. 09:14
1/3 anonim válasza:
Nem is értem. Én 2 sörért tudok írni 10 perc alatt olyan appot ami a rendszeridő alapján játszik le bizonyos időben egy hangfájlt, annyi hogy sok jogosultság kell neki (háttérben is fusson, automatikusan induljon a telefon bekapcsolásakor stb) de nem egy atomfizika.
2/3 anonim válasza:
Energia gazdálkodással lehet gond a készüléknél.
Én feltölteném rá újra a legutóbbi ROM -ot hozzá.
Valószínűbb hogy valamelyik csoda app barmolta el.
3/3 A kérdező kommentje:
Bárcsak egy app rontotta volna el de már azóta újratelepítettem 2x az op. rendszert és nem javult
2021. jan. 6. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!