A DOS korában miért nem vártak az emberek, hogyan terjedtek úgy el a számítógépek?
"netflix spotify facebook youtube instagram snapchat twitter photoshop skype messenger gdrive"
Sőt kapaszkodj meg, ezek a szolgáltatások Windows 3.1-re sem voltak, se 95-re, 98-ra, stb... Pedig ezek már mind grafikus os-ek voltak. Szóval ordas nagy bukták vannak az érvelésedbe...
Bár szerintem a kérdező troll, nem akarom elhinni hogy valaki ennyire buta legyen.
Én dolgoztam is DOS-os gépekkel. A te logikáddal be kellett volna zárni a boltot, és várni 10-20 évet pl. az XP-re?
Gratulálok. :)))
Áhh értem már. Szóval a kérdésed arra vonatkozott, hogy "netflix spotify facebook youtube instagram snapchat twitter photoshop skype messenger gdrive" nélkül kire használható egy PC.
Ez alapján én is azt feltételezem, hogy borzasztó fiatal lehetsz és gyakorlatilag az első rendszer amit láttál (esetleg használtál is) az maximum winxp-win7 egy szélessávú internet társaságában.
megközelítem a te szemszögedből:
- lehetett rajta játszani (most lehet már "gyagyinak" tűnik a grafika, de hidd ell, a maga idejében, alternatíva nélkül, több órás szórakozást tudott nyújtani).
- munkára is használták (szintén leegyszerűsítve: adatfeldolgozás, tárolás, különböző adminisztrációs feladatok, de amit lehetőség nyílt rá a szakdolgozatot is azon írták az emberek)
tehát az általad említett szolgáltatások előtt is volt élet, sőt, utána is, mivel speciel ezek közül én pl csak a youtube-ot meg néha a photoshopot használom.
és a munkámból fakadóan technikailag egy parancssoros gépen is el tudnám végezni a többségét, mert nem igényel grafikus felületet :) az más kérdés, hogy egy jó IDE azért nagy segítség.
tehát régen is volt élet és lehetett használni ezeket a rendszereket :) vígan elvoltam vele
Kedves kérdező. Eszembe jutott egy közmondás, ami nagyjából aktuális a kérdésedre:
"Ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!