Mi lehet az ok, hogy orvosolhato?
Figyelt kérdés
Minecraftban (1.15.2) generaltam egy vilagot modokkal, eddig mukodott viszont ma nem toltotte ugymond be, targyaim az invben megvannak a terkep jelzesei is de nem tudom merre vagyok a bazisomon :/ tehat texturakat nem tolti be? Ma mar jatszottam egyszer akkor tok jol bejott.2020. jún. 28. 13:58
1/9 anonim válasza:
Textúrázási hiba lehet vga illetve netkapcsolat miatt is. Próbáld meg játék közben monitorozni a játékot (MSI Afterburner).
2/9 anonim válasza:
Helló, hogyha modos, akkor esetleg próbálj több RAM-ot adni neki, ezt valahol a launcherben be tudod állítani, ne haragudj, nagyon rég játszottam modolt Minecrafttal. :D
Egy -Xmx1G -t kell átírj például -Xmx2Gre, vagy 3G. A "G" a Gigabyte kifejezést szolgálja, az M pedig a megabyteot. :) Természetesen, használhatod úgy is, hogy -Xmx4096M, ez olyan lesz, mint az -Xmx4G.
Ne haragudj, hogyha érthetetlen volt, próbáltam minél korrektebb lenni. Afterburnerrel nem hiszem, hogy érnél akármit is, inkább a kevés RAM-ra tippelnék, vagy videokártyára (habár a Minecraftnak nincsen olyan hatalmas videokártya-igénye szerintem, inkább a processzor van nagyobb hatással a játékra)
3/9 A kérdező kommentje:
8GB nem elég neki ? Ha nem jó bélpoklos :D
proci XEON W3530 8mag aszem 8 szál
2020. jún. 28. 16:14
4/9 anonim válasza:
#3 java alkalmazásnál nem feltétlen fogja használni a gépedben lévő összes ramot. ezért írta a #2-es hogy növeld meg az Xmx-et a configban.
5/9 A kérdező kommentje:
de a launcher nem ayt modositja? Mert a 10GB bol ott van 8GB beallitva
2020. jún. 28. 19:06
6/9 A kérdező kommentje:
Azt irja az F3 Waiting For Chunks...
2020. jún. 28. 20:28
8/9 A kérdező kommentje:
Modok nelkul perfektul, meg az uj 1.16.1 is
2020. jún. 28. 21:52
9/9 anonim válasza:
Akkor a modokat nézegetném át legelsőnek a Helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!