Az én számítógépem valami csoda masina hogy sosem volt semmi bajom a Windows 10 használatával?
Figyelt kérdés
2020. jún. 30. 11:56
1/10 anonim válasza:
Nekem sem volt még, kivéve egy két lefagyást játék alatt, de az is kb. 1 éven belül kétszer.
2/10 anonim válasza:
Majd mindjárt megtudod.
Jönnek a profi "rendszergazdák", akik több ezer gépért felelnek, és ráérő idejükben a gyakori kérdéseken okoskodnak. :D
El fogják magyarázni, hogy miért szar a vindóz és mekkora bughalmaz.
3/10 anonim válasza:
Nekem fél éve van fent, egyszer volt kék halál, non-stop megy. Nem bántam meg, hogy átálltam windows 7-ről.
5/10 anonim válasza:
Újabb flamewar indul. :)
Megyek a pattogatott kukoricáért. :D
7/10 A kérdező kommentje:
Ha már nagyon olyan os-t kell mondani ami kegyetlenül megkeserítette az életem, az nálam a Windows XP volt.
2020. jún. 30. 13:44
8/10 anonim válasza:
6
Azért mert te digitális analfabéta vagy, még nem mindenki az.
sík hülye vagy hozzá és még az arcod is túl nagy :)
9/10 anonim válasza:
Te meg hazudsz és még kötözködsz is. Anyád büszke lehet rád.
10/10 anonim válasza:
Közlöd a kérdezővel hogy hazudik, és te beszélsz kötekedésről?
Igazi netkemény gyerek lehetsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!