A legfrissebb verzió igen, mert elrontották a karbantartó algoritmust.
2020. jún. 21. 12:04
2/13 anonim válasza:
#1: az SSD-nél számítana, de a merevlemeznél nem. Nem arról szól a kérdés.
2020. jún. 21. 12:05
3/13 A kérdező kommentje:
2
Igen, merevlemezre utal a kérdés.
Ott van például a Windows Search index, ami elképesztő módon le tudja terhelni a merevlemezt. Jó tudom, le lehet tiltani, viszont alapesetben már ez önmagában lehasználja a merevlemezt.
2020. jún. 21. 12:20
4/13 anonim válasza:
Én pont tegnap próbáltam ki a Home változatot egy 7200RPM-es HDD-n, mert azt halottam/olvastam egy csomó helyen, hogy 2004 verzióban gyorsabban boot-ol HDD-ről. Ezt alá kell, hogy támasszam.
A Search Index meg egy kikapcsolható dolog. Persze én debloat-oltam is. Így már, ha nagyon muszáj akkor tudom ajánlani HDD-re is, de SSD-vel az igazi. Persze ott már ki kell kapcsolni egy pár dolgot. Gondolok itt a töredezettségmentesítésre stb.
2020. jún. 21. 12:27
5/13 anonim válasza:
A merevlemeznek sem tesz jót a túlzott igénybevétel. Nagyságrendekkel kisebb mértékben roncsolja, mint az SSD-t, de azért a vinyó sem örül neki. Nem az adathordozó felület, hanem a mechanika. A mágnesfelületet gyakorlatilag végtelenszer újra lehet írni, ez is az egyik oka, amiért a mágneses adattárolás már fél évszázada uralja az informatikát. A probléma az elektronikájában, és a mechanikájában szokott keletkezni.
2020. jún. 21. 13:44
6/13 anonim válasza:
Én azt halottam hiába kapcsolom ki a töredezettségmentesítést akkor is vissza kapcsolja később a Win10. Igaz? Jó lenne a microt jól meg büntetnék és hogy még azzal is hogy akinek elrontotta a vegyen nekik újat. Ilyen rendszerről sose halottam még hogy minden évben gond legyen, ez már azért durva. Nem csodálom sokan még Windows XP-t WIN7-t 8.1-t Linuxot használnak.
2020. jún. 21. 21:37
7/13 tabaki válasza:
@6: A linuxon én se...
2020. jún. 21. 22:06
8/13 MolotovPunk válasza:
A valaha legrosszabb leghibásabb rendszer a W10.Milyen rendszer az,ahol a frissítést kikapcsolod,majd gondol egyet és magától visszakapcsolja?Vagy mikor elsötétült képernyőnél is nem gyengén forgatja a merevlemezt,úgy hogy 15 perce nem nyúltál a géphez.Most te irányítod a géped,vagy a géped irányít téged?
2020. jún. 24. 13:32
9/13 anonim válasza:
Win 10 mail alkalmazás már törli a Gmail leveleket is. Istenem ennyi hiba hogy lehet 40 ezert Ft-os rendszernél?
Többet ér egy Win7 vagy egy XP mit ez a 10.
Win7-t többé nem foltozzák, de az érdekes az Edge szutykot felrakja frissítéssel. Mi ez már, tiszta kabaré ez a win..................s. Kíváncsi leszek mi lesz a következő hiba, lehet le ég a gép vagy a ház.
Szerintem nem a Huawei-el kellet volna ki baszni.
Ez az én tapasztalatom a következő:
Van egy külső HDD-m amit 2x vagy többször újra kellet indítanom a gépet hogy felismerje a Win10 meg a Hard Dick is és elkezdett kattogni mint az állat pedig csak 91%-k a kondíciója, pár hetem már 8.1-t használok és tegnap óta tökéletesen működik a HDD-m. Még szerencse nem dobtam ki.
2020. jún. 24. 13:47
10/13 MolotovPunk válasza:
Igen,valószínűleg a Win8.1-el jobban jártál mint a szutyok W10-el.Arról nem is beszélve,hogy a 8.1 sokkal kevesebb memóriát eszik,mint a 10.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!