Asus eee pc-re melyik Linux operációs rendszert érdemes feltenni? Most blackPanther van rajta, de sajnos evvel is lassú.
1# Lubuntut nem próbáltam, de az Ubuntut igen az nem vált be majd lehet teszek egy próbát.
2# Erre is gondoltam, csak nem találtam olyat amit könnyen tudok telepíteni
(a különböző parancsokat nem tudom még használni)
A netezés manapság elég erőforrásigényes dolog. Régi, 20-25 éves Lenovo Thinkpaden simán futtatok házi játékszervert, felteszek rá egy VNC-t és tor proxynak használom, stb., de netezni nem tudok rajta, mert egyszerűen kevés hozzá.
A Lubuntu 20.04 elég jó lett, azt meg lehet próbálni. Ezen kívül talán Clear Linux vagy MX Linux, böngészőnek pl. Palemoon. De csodát ne várj ezektől. Itt nem sokat számít, hogy a rendszer megeszik pár száz mega memóriát meg 5-10% CPU-t, hanem hogy egy mai böngésző megeszi a gépet reggelire.
7# Pont így tapasztalom ahogy irdad. A kisebb Linux rendszerek esetében nincs sok különbség sebesség tekintetében ezen a gépen.
Sajnos már elavult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!